Barbatii adora sa li se faca complimente mai ales atunci cand sunt in exercitiul functiunii si le place sa le fie laudate performantele sexuale. Mai mult, barbatii sunt foarte stimulati in dormitor de sunete, cuvinte si fraze care, dacă sunt rostite cum trebuie, ii excita si adora asta.

“Esti o fiara in pat”
Unui barbat ii place sa stie ca partenera sa se simte bine cu el, si ca o satisface pe plan sexual. Nu numai ca-i place sa simta, dar ii place sa si auda.

“Te misti atat de bine”
Orice barbat doreste sa-i fie marturisite calitatiile si performantele sexuale. Odata ce rostesti aceste cuvinte, cu siguranta se va stradui sa te multumeasca si mai mult. Marturisirea ta poate transforma seara intr-una incendiara.

Citeste si...
Berea mai tare ca vodca. Top 10 cele mai puternice beri din lume

“Vreau, da, acolo..”
Desi se cred macho si cuceritori, barbati au nevoie de confirmare, pentru orgoliul propriu.Confirma-i printr-un “Da” hotarat!

“Te doresc atat de mult…”Inhibitiile nu trebuie sa-si aiba locul in dormitor. Da frau liber imaginatiei si nu ezita sa-i impartasesti partenerului fanteziile tale.

“Te vreau in mine”
Asta-i replica cu ajutorul caruia il vei da gata. Partenerul va observa nerabdarea ta, dorinta de-al simti si de a va bucura de o partida cum de mult nu ati mai trai!