Showbiz

Virgil, frizerul care tunde oamenii străzii pe gratis!

Virgil Boldor este un frizer talentat care se ocupă de look-ul mai multor fotbaliști din Superligă. Dar nu se oprește aici. În timpul său liber, Virgil a pornit un proiect personal prin care tunde gratis oamenii străzii. Iar gestul său a ajuns să fie apreciat de sute de mii de oameni și să devină viral pe Tik Tok.

Virgil a tuns mulți fotbaliști
Printre fotbaliștii din Superligă care se lasă pe mâna lui Virgil Boldor se numără Ianis Hagi, Junior Morais, Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Ionuț Vînă, Florinel Coman, Lucian Filip și Răzvan Marin. Chiar și Marius Șumudică a fost să se tundă la el.

Dar, în timp ce se ocupă de clienții săi celebri, Virgil merge prin București și caută oameni fără adăpost cărora le oferă o tunsoare gratis. A umblat chiar și prin ghetouri pentru a găsi persoane cărora să le pună măcar puțin zâmbetul pe buze. Iar poveștile pe care le-a auzit l-au impresionat profund.

Unul dintre oamenii străzii cărora Virgil le-a oferit o tunsoare gratis este Ștefănuț, care a ajuns pe stradă acum trei ani, după ce a fost la casa de copii. Familia l-a abandonat, iar acum este singur, pe străzile din București. În timp ce îi tundea părul, bărbatul i-a povestit lui Virgil câte puțin despre viața sa grea.

Virgil are grijă de oamenii străzii!
„Stau de trei ani pe stradă, înainte am fost la casa de copii. Tata m-a abandonat și a fugit în Spania. Mi-a fost greu, eram depresiv, supărat… Nici nu știi pe ce drum s-o iei, mai ales că lumea te judecă. Eu n-am unde să dorm, unde să mă spăl. Mă întrebam de ce sunt blestemat, până când ați apărut dumneavoastră. Dumnezeu v-a trimis la mine, nimic nu se poate fără Dumnezeu”, a spus Ștefănuț.

Virgil a căutat și alți oameni ai străzii și i-a luat la el în salon. Le-a oferit haine noi, i-a spălat părul și le-a oferit o tunsoare gratis. Totul a fost filmat și videoclipurile au ajuns pe Tik Tok, unde au strâns milioane de vizualizări în doar câteva ore.

Citește și  Selly, daună de 60 de milioane de euro din partea statului român

„Sunt o persoană credincioasă și toată inițiativa mea de a tunde pe gratis oamenii străzi a venit din dorința de a ajuta, de a face un bine, de a-i face să se simtă fericiți. Eu am o relație specială cu Dumnezeu pentru că de mic mi-a plăcut să citesc Biblia. Simt nevoia să împlinesc datoria de a-i ajuta pe cei năpăstuiți, necăjiți, spre slava lui Dumnezeu!”, a declarat Virgil.

blank