Showbiz

Veste bomba: Salman Khan si Iulia Vantur se casatoresc pana la sfarsitul anului!

Hollywood-ul cu povestile lui de amor, Bollywood-ul cu telenovelele sale. Dupa atatea anunturi legate de despartiri si impacari intre Iulia Vantur si Salman Khan, presa internationala anunta cu surle si trambite ca actorul indian si vedeta din Romania se casatoresc pana la sfarsitul acestui an. 

iulia4

Celebrul actor indian vrea sa renunte la burlacie, la 49 de ani, iar cea care i-a furat inima este nimeni alta decat romanca noastra Iulia Vantur care se pare ca  a reusit sa cucereasca si familia actorului cu frumusetea si finetea ei. “Familia l-a convins sa se casatoreasca, iar el a promis ca o va face. Singura piedica e legata de problemele pe care le are in justitie. Se teme sa nu pateasca precum bunul lui prieten, Sanjay Dutt, care a fost nevoit sa-si paraseasca sotia si copiii pentru a merge la inchisoare”, noteaza presa indiana. 

In timpul procesului de omor din culpa, pentru un accident care a avut loc in urma cu 12 ani, Salman Khan le-a spus judecatorilor ca vrea sa se casatoreasca, cerand in acest mod clementa din partea magistratilor.Tatal actorului a confirmat si el ca Salman este indragostit. “Vreau sa va spun ca Salman nu se va casatori din interes, ci din dragoste”, insa a refuzat sa dea detalii despre data la care va avea loc evenimentul sau despre identitatea miresei.