Actualitate

Vedete masculine prinse cu amantele, datele anului 2015

Fidelitatea a constituit intotdeauna una dintre marile probleme ale cuplurilor si a fost mereu cel mai des intalnit motiv de divort.

infidelitate-shutterstock

Cand in „scenariu” intra personaje celebre, care se bucura de succes si detin puterea de a „ridica” o femeie, atunci sotiile (sau iubitele oficiale) au cu atat mai multe probleme, stiut fiind faptul ca tentatiile sunt la tot pasul iar barbatii, prin felul lor de a fi, sunt predispusi la aventuri extraconjugale. Daca Nelu din Drumul Taberei o „traduce” pe Maricica, sotia lui, nu afla decat familia, prietenii si cel muult vecinii care aud scandalurile din apartamentul celor doi.

Cand insa niste domni considerati „vip-uri” calca stramb, situatia se schimba total pentru ca inselatul devine o stire de tabloide si un subiect bun de exploatat luni in sir. Desi lista celebritatilor de sex masculin care au fost prinsi cu amantele e stufoasa si va ramane mereu deschisa, iata care sunt cei mai „comentati” afemeiati ai momentului.

simion

Răzvan Simion, suprins când ieșea din apartamentul Lidiei Buble

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ a fost fotografiat, zilele trecute, în timp ce ieșea din apartamentul Lidiei Buble. Deși este căsătorit și are doi copii, el ar fi început o relație cu artista, deoarece nu se mai înțelege cu soția lui și nu mai trăiește de câteva luni alături de ea. „S-a încheiat un capitol din viața prezentatorului și un altul, nou, a început. Cert este faptul că Răzvan a fost, este și va rămâne un tată perfect pentru cei doi copii ai săi, care sunt mai presus de orice. El și soția lui s-au despărțit înainte ca Lidia să intervină în viața vedetei TV“, a spus, pentru WOWbiz, un apropiat de-al lui Răzvan Simion.

minune

Adrian Minune, la mare cu amanta

De mai bine de 15 ani, manelistul Adrian Minune are o amantă de care știe până și soția lui. Cei doi amorezi au încercat să țină relația departe de ochii lumii, însă weekendul trecut Adrian Minune și amanta lui au fost surprinși de paparazzii de la WOWbiz la mare, pe plajă, în ipostaze tandre

chitu

Mihai Chițu, fotografiat în timp ce se săruta cu amanta

Anul trecut, Mihai Chițu, fost câștigător al show-ului „Vocea României“, a fost surprins de paparazzii de la Click în timp ce se afla în mașina lui alături de amantă. Mai mult decât atât, cei doi se sărutau, iar imaginile au ajuns imediat și în fața soției lui. După ce în presă au apărut tot mai multe fotografii cu amanta și informații despre relația celor doi, Mihai Chițu a decis să-și părăsească soția și copilul.

lis

Viorel Lis, surprins în pat cu amanta

La sfârșitul anului trecut, Viorel Lis a fost invitat în studioul lui Dan Capatos, după ce fostul edil al Capitalei a fost surprins în pat cu amanta. Prezentă și ea la „Un show păcătos“, amanta lui Lis a spus că a primit de la acesta și un inel care i-a aparținut în trecut Oanei Lis. Pe de alta parte, in aces cuplu, nici Oana nu se lasa mai prejos, ea fiind surprinsa de mai multe ori in oras in compania altor barbati despre care a zis ca ii sunt doar „simpli amici”.

blank