Ati achizitionat camere de supraveghere si nu stiti unde sa le plasati astfel incat sa va protejati casa? In acest articol punctam foarte clar locul in care instalati echipamentele astfel incat sa nu existe niciun punct mort. In plus, va impartasim cateva sfaturi profesionale pentru a profita la maxim de ele. Inainte de a intra in detalii este important sa intelegeti ca unele locatii necesita instalare profesionala. Cu toate acestea, exista locatii unde putem instala camerele noi insine.

Daca v-ati pune in locul unui hot, poate ati incepe prin a verifica usile din fata si din spate ale casei. Poate ca proprietarii au lasat o usa deblocata sau poate au o cheie ascunsa sub ghiveciul cu flori sau sub covorul de la intrare. Cei mai multi hoti vor bate la usa pentru a se asigura daca exista vreun membru al familiei acasa sau daca exista caini. Asadar, primul pas, si cel mai important, este sa securizati intrarea principala cu cele mai bune camere supraveghere exterior cu inregistrare.

Cand vine vorba de a plasa camerele in aer liber, va recomandam instalarea profesionala si camere de supraveghere de exterior rezistente la intemperii cu capacitati de vizibilitate in conditii de lumina scazuta. Vizibilitatea acesteia din strada va descuraja hotii, dar totusi, ca sa o evite, se pot strecura prin partea din spate a casei. Asadar, incercati sa montati camere de supraveghere fara fir cu inregistrare deasupra fiecarei intrari principale a casei dumneavoastra pentru a acoperi toate zonele. Achizitionati kit camere supraveghere exterior profesionale cu rezolutie mare pentru a surprinde fata intrusului.

Al doilea pas il reprezinta montarea echipamentelor de interior. In primul rand amplasati camerele in interiorul locuintei, dar orientate catre usile de acces. Beneficiul acestui unghi este ca puteti identifica in mod clar fata persoanei care intra. Un alt punct de acces pentru hoti este fereastra de la parter. Plasarea unei camere supraveghere interior pe o masa indreptata spre fereastra reprezinta cea mai buna modalitate de a obtine o imagine clara a intrusului.

Cu toate acestea, luati in considerare monitorizarea oricarei cai spre dormitorul casei, pentru ca acolo se pastreaza cele mai valoroase obiecte. Trebuie sa prindem un intrus inainte sa ajunga în dormitor! Nu este nimic mai rau decat sa fii jefuit si sa nu stii ce obiecte sau lucruri de valoare ti-au fost furate. De aceea dormitoarele reprezinta un loc bun pentru a amplasa camere de supraveghere wireless. Nu numai ca puteti confirma politiei obiectele furate, dar veti suprinde chipul hotului.

Nu uitati sa monitorizati garajul. Acesta ofera acces catre obiecte scumpe, cum ar fi masina, bicicletele, dar si obiectele de gradinarit. Pentru ca majoritatea garajelor au o multime de rafturi, amplasarea unui kit camere supraveghere este foarte usoara.

La fel de important este sa monitorizati curtea. Chiar daca sunteti de parere ca ati securizat suficient de bine interiorul, curtea este la fel de importanta. Casele care au instalate camere de supraveghere de exterior la vedere sunt cu 300% mai putin probabil sa fie sparte. Acestea vor reprezenta un mare obstacol pentru infractori care in final vor fi descurajati si vor evita locuinta.

In functie de dimensiunea curtii trebuie facut un plan bine gandit. Pentru case mari, va recomandam sa plasati sisteme suplimentare pe fiecare parte a casei pentru a acoperi orice intrare sau alei laterale.

Magazinul online 1CCTV are o paleta variata de camere supraveghere cu functii si caracteristici multiple care vor surprinde in detaliu toate miscarile. Speram sa nu treceti niciodata prin astfel de situatii si mai speram ca aceste sfaturi sa va ajute cu instalarea echipamentelor in cele mai bune pozitii.