Actualitate

Un roman este erou in Italia, afla incredibilul gest pe care l-a facut

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce s-a aruncat in foc sa salveze mai multi oameni

Un roman este erou in ItaliaUn roman a devenit erou in Italia dupa ce o cladire din centrul orasului Bologna, a luat foc, flacarile fiind extinse cu repeziciune din cauza vantului. Barbatul parasise domiciliul pentru a cauta un doctor pentru fiica lui, cand s-a intors a observat flacarile ce izbucneau din cladire, speriat fiind pentru siguranta fiicei lui dar si a altor 33 de oameni blocati in cladire, a fugit direct sa ii salveze.

„Iesisem sa caut un doctor pentru copilul meu, iar cand m-am intors erau vreo 10 oameni aici care se uitau la foc, la fum, nu chemasera pe nimeni. Am vrut sa ma duc dupa pompieri, carabinieri, dar mi-a fost frica sa imi las fiica sus. Si atunci i-am cerut unui domn sa anunte el pompierii. Am inceput sa-i scot pe toti oamenii de acolo si am continuat pana i-am scos pe toti afara.”, a declarat romanul.

Mai mult decat atat, datorita eroismului acestuia nimeni nu a suferit rani grave, o singura persoana avand nevoie de interventia salvarii din cauza unei intoxicatii usoare cu fum. Focul a fost stins intr-un final, insa pompierii s-au luptat ore bune pana au reusit sa stinga incendiul .

blank