Piesele auto originale – Original Equipment Manufacturer (OEM) pentru automobilele marca Skoda sunt acele componente care se fabrica sub standardele impuse de grupul VAG. Pentru a intelege ce sta in spatele acestui acronim, trebuie sa cunoastem faptul ca VAG inseamna Volkswagen AG(Aktiengesellschaft, abreviat AG, înseamnă societate pe acțiuni sau S.A.). Grupul VAG produce, evident, automobilele Volkswagen, iar subsidiarele sale sunt Audi, Seat, Skoda, Porsche, Ducati, Lamborghini, precum si marcile MAN si Scania pentru camioane.

OEM = piese de inalta calitate

Asadar, automobilele produse sub egida grupului VAG au in comun acelasi tip de motor si sasiu, precum si piese conexe, OEM. Elementele care fac diferenta sunt cele de design exterior si interior. Aceste informatii sunt utile atunci cand trebuie sa schimbi o piesa si cauti magazine auto online, respectiv un site specializat pe comercializarea OEM-urilor, specifice marcilor care apartin grupului VAG.

Ce facem cand avem nevoie de piese auto originale Skoda

In Romania, putem descoperi Stoauto, un magazin auto online, care ofera piese auto originale acceptate de acele service-uri care deservesc marcile grupului VAG, printre care si marca Skoda.

Plecam de la principiul ca numai o piesa auto originala poate asigura calitate si siguranta in functionare. In particular, avem nevoie sa schimbam discurile de frana, punte fata, pentru un autoturism Skoda, indiferent de tip. Destinatia si importanta unor piese auto precum discurile de frana nu pot face obiectul unor ”negocieri” privind calitatea.

Dealerul Stoauto, prin sectiunea dedicata pieselor auto originale marca Skoda, ofera discuri de frana pentru toate tipurile de autoturisme Skoda. Stoauto garanteaza ca produsele sale sunt OEM.

Cum comandam rapid piese auto originale marca Skoda

Pentru orice tip de piese auto originale, comanda se plaseaza online, iar Stoauto isi informeaza clientii asupra disponibilitatii pieselor, respectiv livrare din stoc sau comanda la furnizor, si a pretului de livrare. Fiecare sectiune furnizeaza detaliile tehnice (de ex. Tip disc frana, grosime disc frana, diametru si numar de gauri, grosime minima garantata, inaltimea discului de frana si alezajul etc.). Comanda este insotita de un cod unic de identificare a discului de frana, precum si alte insemne specifice marcii Skoda.

Alegand o piesa OEM cu ajutorul magazinului online Stoauto avem garantia respectarii performantelor tehnice ale acesteia, in cazul nostru a discurilor de frana pentru autoturismele marca Skoda. O piesa OEM procurata cu ajutorul dealerului Stoauto ne ofera siguranta ca nu va afecta sau deteriora alte componente cu care aceasta va intra in legatura.