Casele și apartamentele în care trăim sunt locurile cele mai intime și definitorii pentru liniștea, odihna, relaxarea și o parte dintre pasiunile noastre. Designul minimalist, vintage sau modern, culorile calde, ferestrele mari, prin care lumina să intre, să scalde totul într-o aură energetică, să lumineze, să încălzească, să asigure o stare de bine, sunt toate importante pentru ca acasă să fie locul cel mai tihnit din lume și să asigure momente de confort, relaxare, intimitate, regăsire și fericire.

Când soarele este prea puternic, când vă doriți să transformați casa într-un loc plăcut, ascuns de ochii lumii, să vă simțiți la capătul lumii, în biblioteca sau biroul dumneavoastră, citind o carte bună, lângă un pahar de vin bun, niște jaluzele potrivite sunt tot ceea ce vă trebuie.

Construite ca o modalitate de a obstrucționa razele puternice ale soarelui și de a mări gradul de intimitate, mai ales în cazul apartamentelor îndreptate spre alte blocuri, cu o deschidere uriașă spre atâția alți oameni străini, în timp jaluzelele au devenit parte integrantă a designului unei case, transfigurând aspectul, transformând adesea căminele în spații relaxante, odihnitoare, susținând eleganța și bunul gust.

Culorile liniștitoare sau vibrante, materiale de calitate, durata de viață ridicată a jaluzelelor le-au transformat într-un must have pentru orice locuință, răspunzând unor cerințe din ce în ce mai diverse; pe lângă grija pentru calitate și aspect, jaluzelele au și diverse grade de opacitate, mergând de la semitransparență până la blackout. Puterea de a împiedica razele pătrunzătoare să intre-n casă dau spațiului o răcoare binevenită pe timpul zilei, poate transforma oricând ziua în noapte, sporește intimitatea și contribuie la aspectul general al locuinței.

Gama de jaluzele pe care o ai la dispoziție este cuprinzătoare și îți va permite să găsești ceva pe gustul tău. Poți astfel să alegi între: jaluzele orizontale de lemn electrice, jaluzele romane electrice, rolete standard electrice, rulouri exterioare din aluminiu, de asemenea electrice, rolete zebră (cu ghidaje sau standard), jaluzele verticale de 127 mm, 89 mm sau ondulate, panouri japoneze, simple sau imprimate, cu 3 sau 5 canale, jaluzele plisate sau romane, rulouri exterioare pvc albe sau maro, jaluzele orizontale din aluminiu.

În culorile dorite, toate aceste jaluzele se potrivesc ușor în decorul oricărei case, se pot monta și curăța ușor, sunt confecționate cu grijă, astfel încât durata lor de viață să fie cât mai lungă, iar tu să te bucuri de beneficiile lor fără griji. Vei reuși astfel să înlocuiești perdelele tradiționale, scumpe, sensibile și greu de întreținut, mai ales că imprimeurile anumitor jaluzele întrec splendoarea draperiilor, să conferi locuinței un aer minimalist și modern, la prețuri accesibile.

Având în vedere viața agitată pe care o trăim, tumultul căruia trebuie să-i facem față în ultima perioadă și faptul că am fost forțați să ne petrecem atât de mult timp în spații închise, căminul a devenit și mai important. Pentru a avea casa mult visată nu ai nevoie de bani nenumărați, ci de puțin ajutor pentru a face acele alegeri inteligente care să asigure confortul, dar și să îmbunătățească designul încăperilor. Jaluzelele sunt o variantă economică și complementară pentru perdelele tradiționale, care îmbină latura practică și durabilitatea, cu designul modern, minimalist, potrivit spațiilor diverse.

În funcție de mobilier și de personalitatea ta, alege culorile care-ți plac și transformă casa într-o oază de liniște și eleganță. Găsești jaluzele de diverse mărimi, culori, confecționate din diverse materiale, simple sau cu imprimeuri, astfel încât să îmbunătățești aspectul și energia casei. Mediul în care trăim nu doar ne influențează viața socială și personală, în timp devine o parte integrantă a identității noastre. Astfel încât, ferestrele tale merită jaluzelele potrivite, iar tu ai nevoie de un cămin cald, primitor, elegant și desăvârșit, în care să fii liber, fericit și să te bucuri de bunul gust al produselor de calitate!