Un agent de poliţie rutieră a împuşcat, joi, accidental, un bărbat pe care îl urmărea în zona industrială a municipiului Vaslui. Bărbatul urmărit a fost rănit în zona capului, fiind ulterior transportat la spital în stare gravă, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). La scurt timp, acesta a decedat.

Reprezentanţii ISU Vaslui au arătat că tânărul nu a mai fost dus la Iaşi pentru că a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior, în ciuda eforturilor de reanimare, tânărul a fost declarat mort.

Un agent de poliţie rutieră a împuşcat, joi, accidental, un bărbat pe care îl urmărea în zona industrială a municipiului Vaslui. Bărbatul urmărit a fost rănit în zona capului, fiind ulterior transportat la spital în stare gravă, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).Incidentul a avut loc în timp ce poliţistul încerca să-l oprească pe bărbat prin somare verbală şi foc în plan vertical.

În momentul de faţă, se fac cercetări în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalui Vaslui.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că starea bărbatului împuşcat este gravă, acesta urmând să fie dus la Spitalul din Iaşi cu un elicopter SMURD.

„Pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi urmează să fie transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi. Starea pacientului este gravă, el fiind împuşcat în zona capului. Acum este în ambulanţă, urmând a fi urcat în elicopterul SMURD“, a declarat joi, corespondentului Mediafax căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISUJ Vaslui.