Promo

TOP lucruri de care trebuie să ții cont înainte să îți faci tatuaje pe mână

Atunci când te hotărăști să îți faci tatuaje pe mână, permanente, nu temporare, trebuie să ții cont de mai multe lucruri care te-ar putea determina să regreți decizia. Chiar dacă astăzi există metode de eliminare a tatuajelor sau de acoperire a lor, de multe ori procedurile implică foarte multe costuri, efort, energie și durere.

Poți să le eviți, luând decizia într-un mod inspirat, ținând cont de toate aspectele vieții tale și de anumite perspective din viitor. Ca să nu îți scape nimic, venim cu o listă ajutătoare în întâmpinarea ta! Iată tot ce trebuie să știi despre tatuaje pe mana.

 

  1. Domeniul profesional în care activezi și perspectivele de viitor

Chiar dacă, în acest moment, jobul îți permite să îți faci un tatuaj pe mână, fără nicio problemă, ia în calcul și eventualele evoluții din domeniul profesional. Gândește-te dacă o avansare ierarhică te-ar putea obliga să îți scoți tatuajul sau dacă o altă companie ar avea aceeași deschidere, având în vedere domeniul în care activezi. Dacă realizezi că tatuajul ți-ar putea cauza probleme, nu înseamnă că trebuie să renunți la ideea de a-l face. Din contră! Doar analizează mai bine dacă brațul este zona potrivită a corpului sau dacă nu ar fi mai indicat să găsești o zonă mai puțin expusă, pe care o poți acoperi mult mai ușor, în anumite cazuri.

 

  1. Relațiile cu prietenii, familia și comunitatea din care faci parte

Gândește-te la toate conextele vieții tale și identifică situațiile care ar putea fi problematice dacă ai avea brațul tatuat într-o zonă vizibilă. Dacă nu există astfel de contexte și te simți 100% confortabil cu decizia de a-ți face tatuajul, go for it! Dacă, însă, ai anumite semne de întrebare, ar fi indicat să îți revizuiești decizia, în privința zonei. Există tatuaje care se pot acoperi extrem de ușor, cum sunt cele din zona cefei. Acestea pot fi expuse sau, dimpotrivă, ascunse, oricând dorești, după preferințele tale. Nu uita că tu ești stăpân pe viața ta și nu trebuie să te lași influențat de cei din jur. Totuși, trebuie să îți asumi deciziile.

 

  1. Modelul tatuajului, culorile și dimensiunea lui

Dacă este pentru prima oară când te tatuezi, îți recomandam să începi cu un model mai discret, ca să ai o perioadă de acomodare. După câteva luni sau un an, poți opta pentru tatuaje mai complexe, expuse pe suprafețe mai mari, în zone cu vizibilitate maximă. Este indicat să procedezi astfel, pentru că impactul psihologic diferă de la un om la celălalt, și așa poți testa modul în care vei reacționa odată ce tatuajul nu mai este un vis, ci realitate. Chiar și tatuajele alb-negru pot fi destul de interesante, așa că poți începe cu un model simplu. Dacă nu știi ce îți dorești, consultă-te cu artistul tatuator cu experiență. Te va ajuta!

 

  1. Ce salon de tatuaje alegi

Salonul joacă un rol esențial în experiența tatuării. Caută cu atenție un salon de tatuaje care îți oferă o experiență premium și care dispune de o echipă specializată, talentată și experimentată în acest domeniu. Îți recomandăm Funkytattoo.ro, unul dintre cele mai recomandate saloane din București. Lucrează cu echipamente de ultimă generație, respectă 100% regulile sanitare de igienizare, folosește tușuri de foarte bună calitate și, mai mult decât atât, asigură cele mai bune rezultate. Funkytattoo.ro este numărul 1!