Unitățile de cazare au tot felul de strategii pentru a întâmpina oaspeții cu servicii de calitate. Dacă nu te-ai odihnit bine într-un loc, este clar că îl vei ține minte prin perspectiva experienței negative. Te-ai gândit vreodată care o fi secretul lor de te fac să te simți atât de bine și să dormi atât de bine, când – culmea -nicăieri nu este mai bine ca acasă? Ei bine, lenjerie de pat are un rol extrem de important în această poveste. Iar Finette vine deci cu variante diverse de lenjerii, pentru maximum de confort și un somn de 5 stele.

Lenjerii Pucioasa și diverși producători, printre care și cei autohtoni

Dacă crezi că sunt de calitate superioară numai acele lenjerii de lux, de la producători internaționali, te înșeli. Calitatea o găsești și în lenjerii de pat Pucioasa, în lenjeriile create de producători români. Finette vine cu variante și de acest gen. Există la Pucioasa spre exemplu o îndelungă tradiție și istorie a textilor produse. România era cândva în linia întâi ca producător și exportator de textile, iar Pucioasa a scris istorie. Iată că aici încă se produc unele din cele mai bune lenjerii de pat, pe care le ai disponibile la preț accesibil.

Fie că vorbim despre seturi cu 4 sau 6 piese, pentru pat single sau dublu, la www.finette.ro le vei găsi destul de ușor pe toate. Ba chiar o secțiune specială este dedicată lenjeriilor de Crăciun, cele cu ajutorul cărora vei îmbrăca toată casa în stil specific de sărbătoare.

Cum aleg o lenjerie de pat de calitate

Prima referință pe care să o ai ține de calitatea materialelor. Bumbacul este binecunoscut ca fiind calitatea optimă, este fibră naturală potrivită în orice sezon. Dar vei  găsi și opțiuni de tip bumbac satinat spre exemplu, cu o finețe aparte ce parcă te răsfață la fiecare atingere. Finetul, damascul sunt de asemenea țesături de calitate. Deci cum faci diferența? Gramajul acestora, densitatea și grosimea își spun cuvântul, dat fiind că astfel de țesături trebuie să reziste la spălări multiple.

Finette.ro este ceva mai mult decât un simplu eshop cu lenjerii și alte textile. Regăsești aici și un mini ghid al acestor produse. Fiecare lenjerie de pat și produs vine cu note explicative legate de calitatea printului, de întreținere, caracteristici despre material. Alege în cunoștință de cauză!

Contează mai apoi și calitatea printului, astfel încât culorile să rămână vii cât mai mult timp, iar aici un impact îl are și temperatura de spălare. Contează dimensiunea setului, astfel încât pernele și pilota înghesuite în textile nepotrivite vor face ca suprafața lor să fie prea tare.

Un somn de calitate înseamnă și o temperatură echilibrată, să nu fie prea cald sau prea rece încât să îți întrerupi somnul. Înseamnă să fii atins de o lenjerie moale, fină. Descoperă la finette.ro o varietate de tipuri de lenjerii, pe care le poți alege și în funcție de buget.

Calitatea somnului și câtă preocupare punem în asta vine la pachet cu o alegere înțeleaptă a tipului de lenjerie! Iată aici universul așternuturilor de calitate:

0770 213 601

finette.ro@gmail.com