Un bărbat şi-a împuşcat iubita cu o armă de vânătoare chiar la magazinul din Mahmudia unde lucra tânăra. Şocat şi cuprins de regrete, când a văzut că partenera şi mama copilului său de patru ani a căzut la podea desfigurată, partenerul s-a sinucis. Femeia de 30 de ani a supravieţuit şi e în stare gravă la spitalul din Tulcea.

Tragedia de la Mahmudia a avut loc la unul dintre magazinele săteşti şi i-a îngrozit pe localnici. Probabil din cauza geloziei, un bărbat de circa 40 de ani şi-a împuşcat iubita în faţă cu o armă de vânătoare. Când a văzut că partenera s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, şi-a pus capăt zilelor. Tânăra a supravieţuit şi a ajuns, desfigurată, la spitalul din Tulcea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tentativa de omor s-a petrecut în jurul orei 18.30.

Cei doi trăiau de mai multă vreme în concubinaj, iar miercuri seară s-au luat la ceartă. Discuţia a degenerat, iar bărbatul şi-a pierdut controlul, a luat arma şi a împuşcat-o în zona capului. Crezând că a ucis-o, a întors arma şi s-a împuşcat. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost rănită foarte grav şi a fost transportată la spitalul din Tulcea.

Un copil de 4 ani a rămas orfan de tată, după tragedia de la Mahmudia. Mama lui e desfigurată şi se zbate între viaţă şi moarte. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Cei doi aveau un copil de 4 ani, iar bărbatul mai avea un băiat de 16 ani din primul mariaj.

O echipă operativă, formată din procurori şi poliţişti de la Serviciile Criminalistic şi Arme, face cercetări la faţa locului.

Momentan, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la omor.