Showbiz, Stiri

Si marele castigator de la „Dansez…” este …..

Si marele castigator de la „Dansez…” este …..

blankCea de-a 13-a editie a concursului „Dansez pentru tine” a fost cu noroc pentru George, Roxana ( mama natura ) si Cocuta, coregrafa echipei. Acesta a reusit sa castige suma de 60.000 de euro, perechea fiind cea mai votata de public. Desi juriul si-a expus parerea despre cine ar trebui sa castige concursul, publicul a avut ultimul cuvant de spus legat de performanta si cazul castigatorului. Premiul II l-au castigat echipa formata din Hainer si Nicoleta Luciu, care au acumulat 20.000 de euro.

Echipa formata din Oana, Alin si Istvan, coregraful lor, a castigat locul 3 cu premiul de 15.000 de euro. Pe de alta parte toti concurentii din acest sezon, au avut posibilitatea, seara trecuta, sa danseze din nou si au acumulat premii de la sponsori, variind intre 8.000 si 12.000 de euro.

George este un baiat fara casa si familie, care toata viata a trait prin orfelinate, fiind supus la violente si batai din partea celor din centrele de plasament. Norocul a fost de partea lui si acum reuseste sa isi faca un viitor cu marele premiu.

 

Pana la urmatoare editie sa auzim de bine.blank