Poate că nu există loc de muncă unde să fie totul lapte și miere. Oriunde pot apărea probleme uneori care necesită o rezolvare imediată și odată cu acesta apare și stresul. Totuși, unele domenii de muncă sunt mai solicitante din punct de vedere fizic, dar și psihic. Cei care lucrează în domeniul forajelor trebuie să fie și pasionați și implicați în ceea ce fac, pentru că orice unghi calculat greșit și orice omisiune poate rezulta reluarea muncii de la capăt.

 

Treabă care nu este deloc simplă și care nu poate fi realizată de oricine. Doar de persoane specializate. Este un domeniu provocator, deoarece mereu se schimbă parametrii și fiecare lucrare trebuie adaptată în funcție de spațiu și necesități. O echipă specializată de peste 13 ani în acest domeniu este Eco Drill.

 

Despre Eco Drill

 

Eco Drill este o firmă activă pe această piață a forajelor de ani de zile, care pe parcursul anilor s-a specializat și s-a dezvoltat din toate punctele de vedere, astfel încât astăzi să ofere clienților servicii impecabile. Aceștia realizează foraje puturi apa, montează pompe de căldură, încălzire în pardoseală, panouri solare și sisteme de pompare. 

 

Aceștia și-au mărit și gama de buldoexcavatoare și alte materiale, astfel încât să ofere calitate, rapiditate de execuție a lucrării și eficacitate. Un mare avantaj pe care echipa Eco Drill o prezintă este faptul că aceștia se deplasează oriunde în țară pentru a oferi astfel de servicii. 

 

O lucrare realizată de această echipă vine la pachet cu certitudinea că va îndeplini rolul clar stabilit de înainte și va aduce schimbările așteptate. Clienții primesc garanție pentru doi ani la fiecare lucrare realizată. 

 

De ce să optați pentru un foraj?

 

Forajele pot scădea semnificativ cheltuielile lunare atât la apă, cât și la curent. Un foraj de medie sau mare adâncime are rolul de a obține apa necesară pentru o gospodărie, cu care să administreze casa respectivă. Echipa Eco Drill vine cu un mare avantaj în vederea realizării acestor lucrări și anume procesele prin care le realizează.

 

Este un domeniu provocator pentru că pot apărea oricând schimbări și decizii de luat, dar experiența își spune cuvântul. Datorită faptului că aceștia își doresc să ofere unele dintre cele mai complexe și bune servicii s-au specializat în ultimii ani pe tehnica forajului hidraulic rotativ cu circulație de fluid, care nu este foarte întâlnită la noi în țară. 

 

Cea de-a doua tehnică ce se încadrează la aceeași categorie este forajul uscat cu ciocan de fund. Aceștia știu ce tehnică să utilizeze în funcție de loc și de sol. Fiecare lucrare diferă și astfel ei sunt pregătiți și pentru unele dintre cele mai mari provocări în materie de foraje. 

 

Costurile unui foraj

 

Având în vedere că nu este un produs anume, ci un serviciu oferit, prețul nu poate fi unul universal valabil. Prețul depinde foarte mult de tipul solului, deoarece acesta are o influență majoră asupra lucrării în ansamblu. Totuși este un serviciu care poate aduce multe beneficii. O investiție de moment cu multe avantaje pentru viitor.

 

Accesați site-ul pentru a vizualiza toate serviciile disponibile și alte informații relevante cu privire la procesele de realizare și echipă.

 

Contact:

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro