Un tânăr de 24 de ani din Piteşti a ales să-şi păstreze fecioria pentru femeia cu care s-a căsătorit. El a sărutat prima fata în ziua nunţii şi a făcut dragoste abia după cununia religioasă. Nu acelaşi lucru este valabil şi în cazul tinerei sale soţii, însă ea recunoaşte că s-a cuminţit de când şi-a întâlnit bărbatul vieţii.

gabriel_16306400

Gabriel are 24 de ani şi este extrem de credincios, tocmai de aceea a păstrat cu sfinţenie cutumele creştine. El şi-a dorit ca prima femeie pe care o va atinge să fie soţia lui. Visul său a devenit realitate atunci când a întâlnit-o pe Elena, o tânără de 21 de ani, de care s-a îndrăgostit fulgerător. Cei doi s-au întâlnit prima dată la biserică.

Eu tot voiam sa ma duc mai de mult la ea sa-i zic sa iesim la un suc, sa ne unim si parca ceva spunea inauntrul meu ca nu e timpul. Pana intr-o zi cand Dumnezeu mi-a spus: ba, acum e timpul. du-te si spune-i“, a marturisit Gabriel.

Gabriel şi-a făcut curaj să o invite pe Elena în oraş abia după doi ani. Tânăra recunoaşte că nu este la prima relaţie.

Eu nu credeam niciodata ca o sa ma marit cu el, chiar nu era tinta mea si Dumnezeu m-a facut sa-l iubesc mai mult ca pe mine, eu ii zic particica mea“, a declarat sotia tanarului.

După trei luni de la prima întâlnire, cei doi s-au căsătorit. Dacă ea avea suficientă experienţă pentru vârsta sa, el a sărutat prima fată în ziua nunţii.

Nu am sarutat nicio fata pana la 24 de ani si am avut emotii. Dumnezeu mi-a dat taria sa am rabdare si stiam ca daca am rabdare, imi va da o sotie minunata“, spune tanarul din Pitesti.

Cei doi îşi doresc patru copii.