Actualitate

Săptămna trecută a fost finalizată modernizarea Parcului Eroilor Sanitari din Sectorul 5 al Capitalei

Primăria Sectorului 5 a finalizat modernizarea Parcului Eroilor Sanitari din București în această săptămână. Lucrările de modernizare au fost inițiate la cererea primarului Cristian Popescu Piedone și au fost finalizate într-un interval de 45 de zile. Parcul Eroilor Sanitari este acum deschis publicului și oferă un spațiu reamenajat pentru plimbare și relaxare în inima Bucureștiului.

„După ce a vizitat Parcul Eroilor Sanitari, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca acesta să intre în renovare. Doar 45 de zile mai târziu, Parcul Eroilor Sanitari din Sectorul 5 este modernizat și redat cetățenilor din zonă!”

Primăria a anunțat că au fost realizate numeroase îmbunătățiri în Parcul Eroilor Sanitari din București. Acestea includ montarea a 130 de bănci pentru confortul vizitatorilor, reparația fântânii arteziene și a grupului sanitar, plantarea a 490 de arbori și aducerea a 24.000 de plante pentru a înfrumuseța parcul.

De asemenea, gazonul a fost complet reînnoit, cu utilizarea a aproximativ 14.000 de metri pătrați de gazon rulat, iar aleea existentă a fost asfaltată. Parcul dispune, de asemenea, de o zonă special amenajată pentru proprietarii de animale de companie, unde aceștia se pot relaxa alături de patrupedele lor.

Totuși, aceștia trebuie să-și strângă gunoiul după animalele lor, deoarece nerespectarea acestei reguli poate duce la amenzi din partea Poliției Locale Sector 5.

blank