Showbiz, Stiri

Salma Hayek renunta la actorie.

Salma Hayek renunta la actorie.

blankUna dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood a facut declaratii socante, iar lumea a fost socanta la decizia ei. Ea vrea sa isi schimbe viata.

Ea a inceput sa apara in fata publicului de la varsta de 29 de ani si atunci cucerea lumea de la Hollywood cu Antonio Banderas in Deasperados. Salma Hayek are acuma varsta de 45 de ani si vrea sa isi puna familia pe primul loc de acum in colo.

A fost implicate in multe proiecte in ultimii ani si mai ales cele mai importante au fost Puss in Boots (2011), Americano (2012), Savages (2012) si motivul ca a acceptat acest lucru in Savages a fost ca a regizat regizorul Oliver Stone.

,, Un rol precum al Elenei nu apare in fiecare zi. Nu mai vroiam sa joc dar cu ajutorul sotului meu si a lui Oliver m-au convins sa accept. Acum totul s-a terminat. Cel putin pentru o vreme.’’ , a declarat Salma.

Mai are unele apratii foarte scurte in alte filme ca Grown Ups 2 si Here Comes the Boom care urmeaza sa fie promovat in 2013.

Ea este de origine Mexicana si a fost nominalizata cu Oscar pentru interpretarea din Frida. Ea a explicat ca un oscar poate s ail obtina usor dar un sot bun nu poate sa obtina. Este casatorita cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault cu care are o fiica in varsta de 4 ani pe nume Valentina. Se va putea vizualiza si in Romania filmul Savages pe data de 28 septembrie 2012. Tema filmului este despre traficanti de marijuana.

 

Alexandra Pascu.

blank