Promo

S2S Technologies – programul de gestiune care vine in sprijinul unitatilor de cazare

Tehnologia ne aduce multe beneficii in multe aspecte ale vietii noastre. De ce sa nu profitati de acest aspect pentru hotelul sau pensiunea dumneavoastra? Astfel, S2S Technologies va ofera software pentru managementul hotelurilor si pensiunilor.

Software-ul pentru hoteluri va creste productivitatea afacerii si va va ajuta sa economisiti bani, oferind in acelasi timp servicii mai bune clientilor care va aleg serviciile. Printre altele, softul hotelier are urmatoarele caracteristici, care va ajuta sa gestionati si sa actualizati mai eficient baza de date a clientilor si furnizorilor.

De asemenea, puteti sa controlati intr-un mod integrat diferitele zone ale unei unitati de pe aceeasi platforma, precum cafeneaua sau restaurantul, precum si sa automatizati toate operatiunile zilnice ale hotelului sau pensiunii.

In plus, aducem din nou in atentie si posibilitatea de a introduce informatiile despre clienti in sistem intr-un mod usor si sa gestionati rezervarile si anularile mai flexibil si rapid. Totodata, puteti sa cunoasteti disponibilitatea camerelor, apartamentelor sau locatiilor si sa obtineti ocuparea maxima a facilitatilor si evitati rezervarea excesiva.

De asemenea, puteti sa modificati tarifele intr-un mod flexibil, inainte de a ajunge la situatii care necesita acest lucru sau sa trimiteti anunturi clientilor fideli cu privire la promotii sezoniere sau preturi speciale.

Mai mult decat atat, puteti sa oferiti instruire angajatilor pentru a le creste productivitatea, precum si motivatia. Si, in final, sa vizualizati incaperile si spatiile prin grile grafice pentru a controla starea lor: ocupat, liber, blocat etc.

Gestionarea unei unitati turistice necesita un control foarte important al fluxurilor de munca. In plus, numarul angajatilor, clientilor si opiniilor de pe Internet necesita revizuirea constanta a multor aspecte pe care de multe ori nu aveti timp material pentru a le stapani.

Prin urmare, functionalitatile oferite de software pentru industria hoteliera, precum si confortul de a reuni totul intr-un program, sunt principalele atuuri care ii motiveaza pe cei care detin unitati turistice sa opteze pentru o solutie de acest tip de software pentru hotel.

Printre diferitele optiuni ale unui astfel de program pentru receptie hotel, exista module pentru diferite functii:

1. Modul de rezervare: faceti sau anulati rezervari individuale, pentru grupuri, modificati datele, gestionati platile etc. Se face integrare cu software-ul companiei, pentru automatizarea gestionarii rezervarilor.

2. Modul de receptie: actiuni legate de intrarea si iesirea clientilor (check-in sau check-out), usor de realizat prin intermediul acestui soft de gestiune hoteliera

3. Modul de gestionare a camerelor: verifica procesele legate de camere, curatare, starea tehnica sau intretinere.

4. Modulul de raportare: genereaza o varietate de rapoarte in scopul efectuarii diferitelor citiri si comparatii.

5. Module pentru oaspeti: utilizat pentru a stoca informatii despre clienti, dar si pentru a crea o baza de date cu detalii de contact, preferinte si gusturi, incidente sau chiar metode de plata.

6. Modul administrativ: automatizeaza functiile administrative de baza, cum ar fi emiterea facturilor, aplicarea impozitelor, aplicarea reducerilor, gestionarea platilor etc.

Odata cu implementarea unui software hotelier care se adapteaza la nevoile unitatii de cazare, veti putea integra managementul fiecarei zone de afaceri. Acesta este un sistem specific pentru industria ospitalitatii si  un instrument esential pentru a profita la maximum de afacere si pentru a economisi timp.

Alegeti un software pentru managementul hotelurilor si pensiunilor de la S2S Technologies si veti avea parte de cel mai usor program de gestiune pe care il puteati accesa vreodata. De asemenea, va oferim sprijin si consiliere ori de cate ori veti avea nevoie, pentru a va descurca excelent inca de la inceputul utilizarii sale.

S2S inseamna facilitati simplificate si gestiune corecta a restaurantelor, hotelurilor, pensiunilor, magazinelor si multe altele. Alegeti-ne daca vreti ca totul sa fie mai simplu!