Politic, Stiri

Quintus: Relatia dintre mine si Crin Antonescu s-a rupt, nici nu-mi raspunde la telefon

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a dezvaluit ca relatia sa cu fostul lider al partidului, Crin Antonescu, s-a rupt inainte ca Iohannis sa preia fraiele formatiunii politie.

s2.ziareromania.ro

Tototdata, seniorul liberal a criticat, intr-un interviu pentru Pe Surse, lansarea lui Kluas Iohannis de sambata, dim fata Guvernului.

„Starea sanatatii mele nu mi-a permis sa fac efortul de ieri, o sa-l fac pe cel de maine, la lansarea programului politic. Acolo e mult mai important! Din cate am vazut, mi s-a parut in orice caz mai potolita, dar daca ar fi fost dupa mine eu nu faceam o asemenea intalnire. Dar, fiecare cu timpul lui.

Nu stiu la ce foloseste. Decat sa cari pe niste oameni din diverse parti ale tarii, sa se oboseasca si sa auda ca spune acelasi lucru, pe care il spune in toate partile. Important este ce se intampla maine, la lansarea programului. Asta da! Dar ca sa vorbesti oamenilor, au venit oameni acolo, si nu numai la noi, asa e la toti.

Ce a fost acolo pe stadion voteaza cu Ponta, ce a venit aici voteaza cu noi. Ponta, doar asa, sa-l mai incurajezi. Dar, nu stiu, mi se pare ca din punct de vedere propagandistic asemenea treaba mare efect nu are”, a declarat Quintus, referindu-se la evenimentul de lansare a candidaturii lui Iohhanis.

„Ceva s-a intamplat cu omul asta”

Vorbind despre relatia cu Antonescu, seniorul liberal a mentionat ca aceasta s-a rupt si ca fostul lider liberal nici nu-i mai raspunde la telefon.

„Nu stiu de ce a refuzat Crin Antonescu sa vina, am fost intrebat de multe ori, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe el. Cu Crin Antonescu am avut relatii foarte bune si cat am fost eu presedinte si el era sub mine si dupa ce eu n-am mai fost presedinte si eram eu sub el. Am avut o relatie foarte buna, pana la un moment dat, dar inainte de producerea momentului Iohannis. Ceva s-a intamplat cu omul asta! Nu stiu ce, dar pe urma nici nu mi-a mai raspuns la telefon.

Atat mi-a raspuns, acum cateva zile cand a fost ziua lui de nastere, atunci a raspuns cu bunavointa, cu pritenie, ma rog. Relatia dintre noi s-a schimbat. In el se produce o schimbare pe care nu o inteleg. Nu eu l-am adus pe Iohannis, mie imi pare bine ca a venit Iohannis si e o nadejde, daca, Doamne fereste, nu castiga Cotroceniul, dar ce si-a inchipuit ca-l aduce pe Iohannis si ramane cu toate functiile lui?

El si-a pregatit, pur si simplu, scaunul de la Cotroceni si sa lase pe cineva in loc. Din pacate, scaunul asta s-a pierdut, dupa parerea mea, dupa ruptura USL. Nu cred sa fi fost chiar asa de necinstit Ponta ca in ultimul moment sa spuna: domnule, candidez eu si dumneata vei fi prim-ministru. Nu cred! Dar el s-a temut de lucrul acesta”, a adaugat Quintus.

blank