Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat acordarea unui număr suplimentar de 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei, participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti” în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere în anul 2017, răspunzând astfel înscrierilor depuse de cetăţeni în anul 2017.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Pentru a fi incluși în etapa a doua a Programului, participanţii care au transmis solicitări în perioada 24 – 25 iulie 2017 pe adresa de e-mailbiciclisti@pmb.ro, şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari vor fi invitați să-și actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program.

Citeste si...
În plină campanie electorală a lui Firea, PMB a difuzat 635 de spoturi pe cinci televiziuni, în doar șapte zile. Șeful AEP: “Nu putem să ne băgăm”

Participanţii care au depus în nume personal la registratura Primăriei Municipiului Bucureşti solicitări de înscriere în Proiect, în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari, vor primi prin poştă o scrisoare de înştiinţare privind numărul de înregistrare alocat în Proiect.

Primăria Municipiului Bucureşti invită magazinele din Bucureşti care comercializează produse de tip biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi care intenţionează să participe la proiect, să se înscrie în calitate de magazine participante în cadrul proiectului  ,,Biciclişti în Bucureşti”.   

Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare în cadrul proiectului ,,Biciclişti în Bucureşti” este publicat pe site-ul www.pmb.ro.

Prin acest proiect, Primăria Capitalei îşi propune atât să încurajeze cetăţenii să adopte un stil de viaţă sănătos, cât şi să folosească mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra  descongestionării  traficului şi reducerii nivelului de poluare.