Deputatul PNL Pavel Popescu are o propunere interesantă care pare a fi necesară în actualul context. Acesta a depus un proiect de lege prin care fiecare persoană care vrea să devină parlamentar să fie testată din punct de vedere psihologic.   

“În vederea înregistrării candidaturilor, fiecare partid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale depune la biroul electoral de circumscripţie 4 dosare”, care includ și un “aviz psihologic”, se arată în proiectul depus.

“Deputaţii şi senatorii sunt reprezentanţi aleşi ai poporului român, prin care acesta îşi exercită suveranitatea, în condiţiile prevăzute de Constituţie şi de legile ţării. Pentru exercitarea corectă a mandatului, deputaţii şi senatorii au obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează, cu instituțiile abilitate, să elaboreze legi și alte acte, și pentru toate aceste motive, deputaţii şi senatorii trebuie să fie apți”, precizează liberalul.

Citeste si...
Liceul teoretic „C. A. Rosetti” de top a făcut 55 de ani de existenţă!