Showbiz, Stiri

Pro TV anunță oficial juriul Vocea României: Loredana, Smiley și Marius Moga

Nimic despre al patrulea jurat

  Juriu

Pro TV anunță oficial că în toamnă va avea loc cel de-al patrulea sezon al show-ului Vocea României. Jurați în emisiune vor fi aceiași Loredana, Marius Moga și Smiley, iar Pavel Bartoş va fi în postura de prezentator.

Postul nu precizează însă nimic despre cel de-al patrulea jurat. Formatul internațional al show-ului The Voice are în componență patru jurați, așa cum s-aîntâmplat și în România, în primele trei sezoane.

Caravana “Vocea României” ajunge pe 8 iunie în Cluj-Napoca, pe 15 iunie în Iaşi şi pe 22 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie în oraşele Bucureşti, cu preselecţiile de pe 28 şi 29 iunie, şi Constanţa (13 iulie).

Marius Moga: “Am multe idei şi planuri muzicale, iar la această ediţie voi căuta vocile perfecte, cu care să le pun în practică!”

Lordana: „Mă bucur să încep iar căutarea de oameni frumoşi, cu voci fantastice. Sunt sigură că show-ul va fi şi mai palpitant ca până acum, aşa că îi aştept pe cei mai buni concurenţi să mă uimească cu totul!”

Smiley: „Vocea României este proiectul în care mă implic de fiecare dată cu drag, pentru că mi-a oferit prieteni de suflet, artişti minunaţi, care mi-au devenit parteneri, şi multă energie creativă. Aşa că întorc scaunul a patra oara pentru Vocea României!”