Actualitate

Primarul Ciprian Ciucu a semnat actele pentru începerea lucrărilor de lărgire a celui mai mic trotuar din Grozăvești

Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina sa de Facebook că va lărgi trotuarul de 80 de centimetri din zona Grozăvești și îl va transforma într-o alee. Această strâmtoare se află între Strada George Ranetti și Splaiul Independenței și este foarte îngustă, permittând abia trecerea unei singure persoane din cauza dimensiunilor sale reduse.

Primarul Ciprian Ciucu a semnat actele necesare pentru achiziționarea a 4 metri de teren suplimentar de la proprietarul unei terase din apropiere, astfel încât să se poată începe lucrările de lărgire a trotuarului. Lucrările vor fi efectuate de Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 și sunt programate să înceapă săptămâna viitoare, conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 6.

„Gata! Aleea de 80 cm, pe care acum nu pot intra deodată două persoane ori un părinte cu căruciorul va fi lărgită.
Primarul Ciprian Ciucu a semnat astăzi actele cu proprietarul din vecinătate, de la care am cumpărat 4 metri.
ADPDU Sector 6 va începe lucrările săptămâna viitoare”.

Totodată, Ciprian Ciucu le-a dat asigurări pe bucureștenilor că solicitările lor ajung la el:

„Cum necum, uite că de curând au votat și astăzi am cumpărat acei patru metri și am dispus ADPDU Sector 6 să lărgească accesul și să amenajeze frumos.
Îi mulțumesc mult proprietarului terenului (cel cu terasa) pentru că a fost extrem de drăguț și de diligent și ne-a vândut terenul la prețul din grila notarială, să nu mai fie alte discuții. Când treceți pe acolo, puteți bea o bere la el.
Altfel, să știți că solicitările dvs. ajung la mine, chiar daca nu pot rezolva pe moment, nu înseamnă că după ce depășesc diferitele barariere administrative nu le rezolv. Așa cum a fost și acesta, direct de la cetățeni. Nu e nevoie de intermediari…”

blank