Politic

Ponta se asteapta la ce-i mai rau

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica, duminica la B1 TV ca in situatia sa “se poate intampla orice este prevazut in codul de procedura penala”, raspunzand astfel unei intrebari legate de un posibil control judiciar. El a lasat sa se inteleaga faptul ca nu exclude aceasta posibilitate pentru ca “ce se intampla acum nu are legatura cu dreptul penal”.

victor_ponta

“Noi traim in alta realitate juridica. Daca eu cand eram procuror as fi facut afirmatiile care se fac acum m-ar fi dat afara. Acum se fac tot felul de afirmatii. Ce se intampla acum nu are legatura cu dreptul penal. Mi se pare iresponsabila linistea din PNL. De ce mai participam la alegeri cu primari, cu parlamentari daca dupa aia oricum nu mai e niciunul in functie? De ce mai facem alegeri daca guvernul se schimba ca vor procurorii?”, a spus Ponta. 

Victor Ponta se afla de doua saptamani in Turcia unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi, operatie despre care a anuntat ca a fost mult mai complicata decat s-a prevazut initial, asa ca si perioada de recuperare va fi una mai lunga.