Peter Imre
Actualitate

Peter Imre a murit în urmă cu câteva ore. Ce boală cruntă l-a răpit pe fostul director general de la Adevărul Holding

Omul de afaceri Peter Imre a murit în urmă cu câteva ore. Peter Imre s-a stins din viaţă după o lungă suferință, vineri seară. În 2010, omul de afaceri a numit fost director general la Adevărul Holding. Ce boală cruntă l-a răpit, vedeți în rândurile de mai jos.

A murit Peter Imre. Omul de afaceri a fost o perioadă diretorul Adevărul

Peter Imre s-a stins din viaţă, vineri seară, după o lungă luptă cu cancerul. În 2010, omul de afaceri era numit director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a decedat la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti. Și-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta.

Peter Imre, director la Phillip Morris

În perioada 1988-1993 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing, iar după această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.

De asemenea, în anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie pe care a deținut-o până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding. Cunoscutul om de afaceri a fost căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006.

Peter Imre, printre bogații României

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țara noastră și era cunoscut ca un pasionat de mașini și o prezență mondenă, de asemenea.

Imre, născut în Zalau, Salaj, scria frecvent în ziarul economic Ziarul Financiar. În plus, Imre mai este cunoscut și pentru faptul că a avut o relație cu vedeta tv Corina Dănilă, înainte de a o cunoaște pe fata fostului ministru de Externe.

Imre, diagnosticat cu cancer la 19 ani

Viața privată a fostului om de afaceri ascundea și o serie de drame. La vârsta de 19 ani fusese diagnosticat cu cancer, iar fata pe care o iubea a rămas însărcinată.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boala nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.