Orgie
Actualitate

Orgie cu 70 de swingeri, întreruptă de Poliție, în noaptea de revelion. Cum s-au dat de gol petrecăreții

Orgie cu zeci de swingeri au fost luați prin surprindere de polițiști, fix în noaptea de revelion, la o petrecere organizată lângă Barcelona. Aproximativ 70 de persoane riscă amenzi usturătoare în urma participării la sex party, pentru încălcarea restricțiilor anti-COVID-19.

Cetățenii care au participat la orgie sunt americani în mare parte, potrivit sursei citate. Ei au închiriat casa de lângă Barcelona special pentru petrecere. Proprietarul era la curent cu toate detaliile.

Pentru că astfel de petreceri sunt interzise, din cauza restricțiilor anti-COVID-19, participanții la distracție au fost chestionați de agenți, care i-au condus la audieri pe swingeri.

Toți participanții la revelionul excentric vor fi amendați pentru încălcarea restricțiilor locale anti-COVID, ce prevăd, printre altele interzicerea petrecerilor cu mai mult de zece persoane. De asemenea, în regiune este în vigoare și o interdicție de noapte, valabilă între orele 01:00 și 06:00.

Cum s-au dat de gol swingerii, participanți la revelionul excentric

Petrecerea swingerilor a fost înreruptă de polițiști după ce doi invitați au greșit adresa, informează El Mundo. Ei au bătut la ușa unei case vecine, inițial. Au întrebat unde este orgia, dar oaspetele a ridicat din umeri.

Greșeala celor doi invitați a ridicat mai multe suspiciuni în cartier, iar localnicii au sunat rapid la 112. Astfel, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la adresa din Llica d’Amunt, lângă Barcelona, unde i-au prins pe petrecăreți în plină acțiune.