Orban
Actualitate

Orban: Niciodată nu am condus sub influenţa băuturilor alcoolice/ Amendă de circulaţie am luat

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat miercuri că nu a condus niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice, precizând că a luat amendă de circulaţie, una dintre ele pentru depăşirea vitezei legale, iar atunci a avut şi permisul suspendat pentru trei luni.

Întrebat miercuri, în contextul informaţiilor privind închisoarea făcută în SUA de premierul Florin Cîţu pentru conducere sub influenţa alcoolului, dacă a condus sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă a primit o amendă de circulaţie, Orban a răspuns: “Niciodată nu am condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ludovic Orban, a afirmat miercuri am fost supus în mod frecvent la testul de alcoolemie şi niciodată nu am consumat alcool la toate testele pe care le-am efectuat.

El a precizat că a primit amenzi de circulaţie.

“Amendă de circulaţie am luat. În campania prezidenţială din 2004 m-am deplasat la Slobozia unde erau pregătite microbuze şi autocare pentru votul multiplu pe traseu şi mergeam cu o viteză un pic cam mare şi m-a luat radarul şi am avut trei luni suspendat permisul. Am mai avut incidente de-a lungul timpului, m-am răsturnat cu maşina la Iaşi, dar la fiecare din incidentele pe care le-am avut, s-au derulat toate procedurile legale, niciodată nu am consumat alcool şi de multe ori au fost defecţiuni de natură tehnică care au provocat incidentele”, a afirmat Orban.

blank