Premierul Florin Cîțu a fost invitat la aniversarea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, dar „lipsește motivat”, pentru că este dedicat PNRR , a afirmat liderul liberalilor, Ludovic Orban.

„A fost invitat. (…) Se află pe ultima sută de metri în pregătirea PNRR. Practic, lipsește motivat, pentru că e dedicat asigurării, coordonării fazei finale a PNRR și nu pot să zic că e absent. Sunt convins că e alături de noi și că apreciază această aniversare”, a precizat Orban, potrivit Mediafax.

Totodată, el reamintește că premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj liberalilor prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Acesta este motivul real (PNRR – n.r.)”, a conchis președintele PNL .

Florin Cîțu nu a fost prezent, luni, la ceremoniile ocazionate de aniversarea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, care au avut loc la Muzeul Național I. C. Brătianu, din localitatea Ștefănești, jud Argeș.

Ludovic Orban a spus că Florin Cîțu a transmis un mesaj pe FACEBOOK prin care a subliniat faptul că liberalismul salvează România, iar oamenii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie.