Showbiz, Stiri

Oana Sârbu sugerează că nu ea a fost de vină că s-a despărţit de Robert Turcescu

“O relaţie presupune o investiţie şi o muncă de zi cu zi”

oana_sarbu9

Oana Sârbu (45 de ani) şi Robert Turcescu (38 de ani) au hotărât să meargă pe drumuri separate. Dacă Robert Turcescu a preferat să nu facă comentarii pe tema subiectului, Oana Sârbu a vorbit pentru prima dată despre acest lucru.

Oana Sârbu şi Robert Turcescu au pus capăt relaţiei la fel de discret cum au început-o. “Mi-am propus să nu mai repet experienţele care m-au marcat negativ. N-aş mai merge până într-atât încât să mă las pe mine deoparte, să-i fac bine doar celuilalt. Încerc să înţeleg ce mi se întâmplă şi să raportez totul la mine, nu la relaţii. Aici e zona în care-mi caut echilibrul”, a spus cântăreaţa pentru Ok Magazine.

Aceasta a adăugat că fiul ei o face să nu simtă lipsa unui bărbat: “Acum sunt atât de împlinită în zona afectivă în relaţia cu fiu-miu, că nu mă mai gândesc la asta”.

Oana a încheiat: “Când apare un copil, toate lucrurile se schimbă. O relaţie presupune o investiţie şi o muncă de zi cu zi, pe care nu eşti întotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu să tot stai să construieşti”.