Showbiz, Stiri

O vedeţi pe Catherine Zeta – Jones în pielea clarvăzătoarei Carmen Harra?!

Carmen Harra susţine că celebra actriţă vrea să joace în filmul despre viaţa ei

Parapsihologul Carmen Harra (58 de ani), supranumit şi “Prezicătoarea de la Hollywood”, a făcut zilele trecute o dezvăluire de senzaţie la filmările emisiunii “Dincolo de aparenţe” (Antena 2), ediţie care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 18.00.

24-Carmen_Harra_77119c4578Invitată la Antena 2, în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe”, moderată de Florentina Fântânaru, celebra Carmen Harra a oferit o informaţie care i-a uimit pe cei prezenţi în platoul de filmare.

La discuţia despre cuplurile celebre, Carmen a zăbovit asupra foştilor soţi Catherine Zeta-Jones (44 de ani) şi Michael Douglas (69 de ani) şi, după ce le-a luat la puricat relaţia eşuată, a povestit că, anul acesta, a primit o scrisoare-surpriză din partea actriţei:

“Am fost contactată de Catherine, printr- o scrisoare, în care îmi spunea că vrea să fie Carmen Harra în filmul despre viaţa mea”, a spus românca, încântată de oferta vedetei, care îi seamănă un pic din punct de vedere fizic.

24-catherine_zeta_jones_b42f7dd02dPentru ca nu cumva cineva să creadă că bate câmpii, Carmen a pus la dispoziţia redacţiei “Dincolo de aparenţe” şi scrisoarea în cauză , redactată în limba engleză

Iată ce conţine scrisoarea: “Stimată doamnă doctor Harra, După conversaţia noastră telefonică, prin prezenta scrisoare doresc să vă confirm faptul că doamna Catherine Zeta-Jones este interesată să o interpreteze pe Carmen în filmul dumneavoastră, «Povestea lui Carmen Harra». Vă anunţăm că suntem dispuşi că continuăm discuţiile de îndată ce veţi afla de ce fonduri dispuneţi”.

24-scrisoare_a52a6fa8c5Să fie cu adevărat dornică Catherine Zeta-Jones de un asemenea rol sau personalitatea ei bipolară – boală cu care a fost diagnosticată frumoasa actriţă de medicii americani – i-a jucat feste soţiei lui Michael Douglas?!