Nu Skin România a fost premiată cu locul 1 în rândul firmelor mici de comerț cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumerie din București

0

Deși acest an se apropie rapid de final, încă avem câteva noutăți nemaipomenite de transmis către voi. Am obținut un succes deosebit și suntem mândri să anunțăm că Nu Skin România a fost premiată cu locul 1 pentru rezultatele economice obținute în 2019.

Topul Firmelor din București este singurul clasament al companiilor din București care se supune rigorilor legislației și unei metodologii complexe, implementate uniform de sistemul cameral, la nivel național. Pentru stabilirea clasărilor finale, au fost avuți în vedere indicatori, cum ar fi: cifra de afaceri netă, profitul operațional, rata profitului operațional, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului, calculați pe baza a 16 elemente extrase din situațiile financiare trimise de companie Ministerului Finanțelor Publice și Oficiului Național al Registrului Comerțului.

Ceremonia de premiere, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), va avea loc aici în data de 25 noiembrie, la ora 11:00 (ora locală), iar compania Nu Skin va fi prezentată și pe site-ul web oficial al organizatorului: www.ccib.ro/afacerea.

 

 

 

 

Despre CCIB

 

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, de utilitate publică, destinată reprezentării, apărării şi susţinerii intereselor membrilor săi şi a celorlalţi operatori economici din municipiul Bucureşti, pentru dezvoltarea comerţului şi industriei, agriculturii şi serviciilor corespunzător cerinţelor economiei de piaţă.

Membrii CCIB îşi desfăşoară activitatea în cadrul a şase secţiuni, respectiv: Servicii, Industrie, Comerţ, Turism, Cercetare-Dezvoltare-Inovare şi Membri Colectivi. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti este continuatoarea de drept a Camerei de Comerţ Bucureşti, indiferent de formă de organizare şi funcţionare sau de denumirea avută în perioada de timp de la constituirea să în 1868, fiind practic nedesfiintata de-a lungul istoriei sale.

În calitate de reprezentant autorizat al mediului de afaceri bucureştean, CCIB se implică susţinut în asigurarea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi transparent, favorabil dezvoltării durabile a economiei Capitalei, prin promovarea unor iniţiative legislative benefice pentru mediul de afaceri.

 

Despre Nu Skin Enterprises, Inc.

 

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, Nu Skin Enterprises, Inc. dezvoltă și distribuie produse inovatoare pentru consumatori, oferind o linie completă de soluții de wellness și înfrumusețare de calitate premium. Compania se bazează pe expertiza științifică în îngrijirea pielii și nutriție pentru a dezvolta permanent mărci de produse inovatoare care includ marca produselor de îngrijire personală Nu Skin® , marca produselor nutritive Pharmanex®  și, cel mai recent, marca de produse anti-îmbătrânire ageLOC®. Nu Skin comercializează produsele prin intermediul unei rețele globale de lideri de vânzări din Asia, America de Nord și de Sud, Europa, Africa și zona Pacific. În calitate de membru îndelungat al asociațiilor de vânzări directe din întreaga lume, Nu Skin este dedicată să respecte orientările cu privire la consumatori din industrie care protejează și îi susțin pe cei care comercializează și achiziționează produsele sale prin canalul de vânzări directe. Compania Nu Skin este cotată la Bursa de Valori din New York. Mai multe informații sunt disponibile la nuskin.com.

 

 

Contact:

Judit Hegedűs: jhegedus@nuskin.com

Edita Szcsukova: eszcsukova@nuskin.com