Showbiz, Stiri

Nu poate uita! După atâţia ani, Andreea Esca ţine supărarea pe Huidu şi Găinuşă

Andreea: «E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post»

andreea_esca_27_378f20a663

Andreea Esca nu i-a iertat nici acum pe Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă pentru difuzarea celebrei înregistrări cu momentul în care prezentatoarei TV i-a „scăpat” o înjurătură înainte de intrarea în emisie.

Prezentatoarea Ştirilor ProTV spune că la vremea respectivă a fost extrem de afectată de gestul „cârcotaşilor”, pe care îl consideră un „exemplu de necolegialitate”.

„Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”, a declarat Andreea Esca, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

serban_huidu_mihai_gainusa_cronica_carcotasilor_81148bd296

Prezentatoarea TV a mai spus că nu a aflat cum a ajuns caseta la „cârcotaşi”, dar crede că a fost o întâmplare

„Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Nu cred în scenarii, că a dat-o cineva, chiar cred că a fost o întâmplare, că o fi scăpat pe cablu şi a ajuns la ei. Nu cred că a făcut-o cineva în mod intenţionat. Sincer. Şi asta a rămas la fel ca şi cea cu salariul: într-un fel m-am remarcat şi eu cu glumele”, a adăugat Andreea Esca.

 

blank