Actualitate

Noul tramvai Imperio a început să circule pe linia 21 de puțin timp, dar deja a fost mâzgălit și sub scaune e plin cu gunoaie

Noul tramvai Imperio a început să circule recent pe linia 21, dar STB (Societatea de Transport București) a publicat imagini care arată că acest tramvai a fost deja vandalizat și că sub scaune se acumulează gunoaie. Problema murdăriei în mijloacele de transport public este una cu care se confruntă mulți locuitori din București, fie că circulă cu tramvaiul, autobuzul sau troleibuzul. Chiar dacă au început să circule tot mai multe tramvaie noi de tip Imperio pe străzile orașului, acestea nu sunt ferite de pasagerii nepăsători care lasă gunoaie în urma lor.

STB a oferit un exemplu în acest sens. Chiar dacă primul tramvai Imperio de pe linia 21 a început să circule pe 2 octombrie, acesta a fost deja murdărit. Societatea a distribuit imagini pe Facebook, realizate după prima zi pe traseu. Pe lângă resturile alimentare și ambalaje lăsate în mijlocul de transport, călătorii au scris și pe pereții tramvaiului.

STB le cere călătorilor să păstreze curățenia:

„Jurnal de călătorie: Tramvai Imperio. Colentina. Linia 21. Prima zi în traseu, primele „amintiri”: resturi de alimente, pereți distruși, ambalaje aruncate în tramvai.

În numele majorității călătorilor din Colentina, vă rugăm păstrați curățenia și integritatea noilor tramvaie. Vă mulțumim!”

Oamenii postat numeroase comentarii:

„Vă rugăm să îi amendați.”
„Faceți niște controale prin toate mijloacele de transport, fie în centru, fie în cartiere, și dați amenzi.”
„În Imperio ar trebui să stea un polițist care să dea amenzi.”
„Sunt și alte linii care așteaptă Astra Metropolitan.”

Această conduită îi afectează pe toți locuitorii din București care utilizează transportul public.

blank