Nicoleta Luciu
Monden, Stiri

Nicoleta Luciu nu mai poarta verigheta

Nicoleta Luciu nu mai poarta verigheta

Nicoleta LuciuOmul de afaceri, Zsolt Csergo a fost fotografiat de catre paparazzi in tandreturi cu o bruneta pe un iaht in Croatia. Barbatul neaga orice implicatie, mai ales ca pozele il infatiseaza pe Zsolt Csergo intr-o ipostaza violenta. Nicoleta Luciu insa si-a dat verigheta jos.

 Dupa ce in presa au aparut zvonuri potrivit carora Zsolt Csergo e un sot infidel , Nicoleta Luciu este dezamagita, plange si arenuntat la verigheta.

“Kinga e cu prietenul acolo… care e din Budapesta. Eram beat, era un party, asta e. Nu am vazut nici o poza. Nu stiu, am baut, ne-am certat acolo, dar nu am batut pe nimeni. Ea are o relatie cu un prieten de-al meu din Budapesta. Ea a lucrat la mine la firma si a cunoscut-o si pe Nicoleta. Dar nu am nici o treaba cu ea”, sustine sotul Nicoletei Luciu.

 

Femeia din triunghiul amoros este Kinga Sebestyen, o antrenoane de fitness cu care Zsolt Cergo sustine ca are doar o relatie stransa de prietenie de inca acum 30 de ani. Nicoleta Luciu nu doreste sa faca declaratii cu privire la Aventura sotului sau.

 

blank