Showbiz, Stiri

Nelson Mondialu le-a umilit pe asistentele lui Capatos

Nelson Mondialu ataca femeile la propriu si, mai nou, la figurat. Dupa ce le-a vazut live pe asistentele lui Capatos, Nelson s-a declarat profund dezamagit. Ba mai mult, le-a si comparat cu Naomi si Betty cea urata.

Dupa ce a povestit in emisiunea lui Capatos cum a petrecut o noapte, intr-un club, alaturi de Loredana Chivu, Nelson s-a revoltat ca blondina de la Lunguletu nu ar fi recunoscut. Chiar si asa, Nelson spune ca nu i-ar placea sa fie in rolul “pacientului” cu niciuna din cele doua asistente.

“Loredana e genul tau? Nu, nici pe departe! Mie imi place s-o aplec pe la spate si s-o prind de par. Dar daca o prind de par nu raman cu extensiile in mana? Are par ca Naomi! Iar standardele ei (n.r. corpul) sunt lasate, nu e de mine.”, a declarat Nelson care s-a aratat dezgustat de intrebare.

Nelson de la Cluj e convins ca el ar fi pe placul celor doua asistente. Evident, daca le-ar flutura pe la nas fisicuri cu bani, spune Nelson. Le-ar oferi, in schimb, cate un rol de… sclave!

“Nu e genul meu nici ea, nici colega ei. Au frumusetea lor dar nu sunt genul meu. Dar eu cred ca sunt genul lor. Cand scot banii, sigur sunt pe placul lor. Din pacate n-am X6 pentru ele. Le-as oferi un rol la Zanzibar: sa-mi faca aer cu frunze de palmier si sa zica VREAU SA FIU SCLAVA TA! Ingenuncheaza! Biciuieste-o! Ai vazut ce gura are Ana Mocanu, ca o ratusca. Betty cea Urata!”, s-a amuzat Nelson pe seama celor doua asistente.

Daca sexual, blonda si roscata nu reprezinta niciun interes pentru Nelson, nici profesional nu are prea multe cuvinte de lauda la adresa blondei. Miscarile de dans ale Loredanei

“De dansat, Loredana nu stie! In afara sa se aplece si sa dea din fund… Zici ca are o paine de Bucuresti pe-o parte si una de Covasna pe cealalta (n.r. fese). Nu! Nu e genul meu.”, a mai spun Nelson.

In alta ordine de idei, o felicita pe Loredana Chivu pentru viclenia cu care l-a lasat pe Leo de la Strehaia fara bolidul de lux.

“O laud! Poate sa abuzeze de bunatatea si prostia altor persoane la maxim!”, a spus Nelson.

blank