Showbiz, Stiri

Neintelegeri si scandaluri intre Giulia si Dj Project

Neintelegeri si scandaluri intre Giulia si Dj Project


blankExista nelamuriri legat de activitatea Adelei Popescu in echipa Dj Project, mai exact de valabilitatea contractului dintre ei si ca ar fi disperati sa caute o voce noua feminina. Ideea in sine este falsa spune managerul trupei care spune ca sunt doar zvonuri lansate de cineva care ar vrea sa isi relanseze cariera, fiind vorba indirect de catre Giulia. 

Dupa toate aceste nelamuriri, membrii trupei ies cu declaratii pentru clarificarea situatiei.
„Adela are contract pe perioada nedeterminata. Zvonurile despre plecarea ei au fost lansate de cineva care voia sa-ai relanseze cariera si sa faca publicitate unui resort unde canta de revelion contra unei vacante de Craciun.”, este declaratia trupei cu subinteles, fiind implicata negativ Giulia.  Declaratiile nu se opresc si Emil Burloi merge mai departe : „Daca asa isi castiga o vacanta de Craciun si un revelion pentru familia ei in Turcia, sa le considere un cadou din partea fostilor ei colegi.”, spune Burloi. 

Pe de alta parte Giulia a intervenit si a declarat presei ca nu este vorba decat de o neintelegere si ca este acuzata pe nederept.

„A fost o neinrelegere din partea celor din Antalya, problema a fost remediata. Cand am inceput sa cant cu DJ Project, mi s-a intamplat sa cant, iar pe afis aparea fosta solista, Elena. Nu m-am suparat. Poate s-a intamplat si sa apar eu pe afis desi venea Adela”, a spus Giulia. 
blank