Actualitate, Stiri

Neculai Ontanu a participat la Duminica Ortodoxiei

Primarul Sectorului 2 a participat sambata, alaturi de 60 de preoti, la sarbatoarea Duminicii Ortodoxiei

Neculai OntanuA fost mare sarbatoare in sectorul 2, sambata, la Biserica Icoanei. Una din cele mai vechi icoane facatoare de minuni, cea a Maicii Domnului cu Pruncul, de la Manastirea Namaiesti, a fost adusa in Capitala de catre primarul sectorului 2, Neculai Ontanu.

Primarul Neculai Ontanu a adus icoana facatoare de minuni, in Bucuresti, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. A fost adusa in mod special pentru a participa la manifestarile dedicate Duminicii Ortodoxiei, fiind depusa spre inchinare la Biserica Icoanei si o sa ramana acolo pe perioada 21-25 martie.

Neculai Ontanu a participat la Duminica OrtodoxieiCeremonia a inceput astazi printr-o slujba efectuata de catre 60 de preoti din partea Patriarhiei Romane. Edilul sectorului 2 a condus coloana de enoriasi, formata din sute de persoane, iar la mars a fost adusa si o garda de onoare inarmata cu torte, care practic a flancat preotii.

La ceremonie a participat si soprana Felicia Filip, care a mers brat la brat cu primarul sectorului 2 pe tot traseul pelerinajului. Sotul Feliciei Filip a declarat, pe de alta parte, pentru expresspress ca primarul sectorului 2, Neculai Ontanu este un bun crestin, de aici si gestul de a aduce icoana facatoare de minuni in capitala.
Printre enoriasi a fost vazut si Gheorghe Turda insotit de iubita lui. Turda declarand in exclusivitate ca urmeaza, in curand, sa aiba loc nunta lor si ca o sa se oficieze la Biserica Maicii Domnului, din capitala.

Sarbatoarea Duminicii Ortodoxiei o sa se desfasoara si duminica de la ora 13:00. .