De ce a murit prezentatoarea de la OTV?

Din păcate, moartea nu alege când se năpusteşte asupra noastră. Nu ia mai mult vârstnicii decât tinerii… Zilele astea a murit o femeie tânără, Andreea Chirvasiu, care era prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV. Ea avea 32 de ani şi a făcut infarct miocardic! După cum spun apropiaţi de ai ei, Andreea s-ar fi simţit rău şi înainte de sărbători. Drept care, a mers la spital pentru analize, investigaţii, ajutor. I s-au pus nişte perfuzii şi i s-a dat drumul acasă. Pe 2 ianuarie, tânăra s-a simţit din nou rău. Din nou, familia a dus-o la spital. Numai că, din păcate, a fost prea târziu. S-a stins în braţele mamei. Medicii nu au mai putut să facă nimic. Dar mă întreb, dacă acordau înainte de sărbători mai multă atenţie acelei stări de rău acuzate, acum mai vorbeam despre o femeie tânără, prezentatoare la OTV, care a murit? Tardivă întrebare, desigur. Dumnezeu s-o ierte! N.M.

11 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! am patit acelasi lucru si eu see you sotul meu dar din fericire o ambulanta SMURD l-a readus la viata dupa ce la SP Fundeni facuse infarct iar pt asta ii multumesc lui Dumnezeu si DR. FLORESCU de la SP MUNICIPAL.

  2. Odihneasca-se in pace! Dumnezeu s-o ierte! Cat despre asistenta medicala….no cooment…si cred ca am spus TOT. Sincer, mi-e silaaaaa, tare sila…..

Comments are closed.