Showbiz, Stiri

Monica Davidescu merge la colindat

Monica Davidescu merge la colindat 

blankDe cand a avut teribilul accident in emisiunea „Dansez pentru tine”, Monica Davidescu isi revine si asteapta sarbatorile sa o mai inveseleasca. 

„Eu am patit accidentul acela la ”Dansez pentru tine” si, pentru trei saptamani, nu am voie sa pun piciorul jos, asa ca am hotarat sa facem Craciunul la Breaza, la sora mea, unde sunt deja cu fetita.”, a spus Monica.

Aceasta a mai povestit ce urmeaza sa faca alaturi de familie, dar si din amintirile din anii trecuti. Monica, impreuna cu familia, tin la traditie si spune ca se respecta inclusiv colindatul.

„Avand in vedere ca ne-am reintors in familie, ma bucur sa redescopar Craciunul traditional, cu colinde si cu impartit de covrigi si nuci. Imi amintesc ca, pe cand eram mici, mergeam toti copiii din sat la colindat, luam la rand toate casele din sat si ne bucuram enorm pentru fiecare covrigel primit, pentru ca atunci asta ne dadeau oamenii. […] Acum chiar am depanat amintiri cu sora mea si am gasit patru globulete de pom din cele sase pe care le aveam in copilarie.”, a mai spus Monica Davidescu.


blank