Showbiz

Mihaela Rădulescu şi Teo, eleve si profesoare la o lectie de coaching

Considerata a fi unul dintre cei mai tari antrenori personali spre succes ai momentului, Loredana Latis a declarat in repetate randuri ca “Visul meu este sa inspir peste 10 milioane de femei sa isi gaseasca propria cale spre succes si fericire”.

latis

In dorinta de a-si vedea visul implinit, in weekendul trecut a avut loc evenimentul educaţional “Iniţiere în Coaching”, care a adunat aproximativ 1.000 de persoane si unde, alături de Loredana Latiş, coach recunoscut internaţional şi preşedinta Academiei Române de Coaching, s-au aflat şi Mihaela Rădulescu, în calitate de prezentatoare, dar şi Teo Trandafir. Acestea au descoperit ce înseamnă coachingul şi cum se poate practica dezvoltarea personală alături de antrenori specializaţi. “Am învăţat de la Loredana să mă mai opresc şi să ofer timpul respectiv propriei persoane. M-a învăţat că «Da, se poate», iar eu am preluat mesajul şi am zis «Da, eu pot!».

Cu toţii avem nemulţumiri referitoare la performanţele intelectuale, fizice, felul în care arătăm sau cum ne-am ales partenerul de viaţă şi trebuie să conştientizăm acest lucru. Astfel, putem să fim fericiţi! Cunoaşterea de sine şi acceptarea a ceea ce tocmai am înfăptuit sunt lucruri de folosit în fiecare zi. Loredana mi-a dat de înţeles că fără suferinţă nu se poate şi numai oamenii care au trecut prin așa ceva au nevoie de coaching”, a mărturisit realizatoarea emisiunii Teo Show.