Motivele pentru care achiziționăm o mașină sunt diverse, atât de ordin rațional, cât și emoțional. Dacă fiabilitatea, consumul și performanțele tehnice sunt printre primele aspecte pe care le luăm în calcul atunci când dorim să cumpărăm un autovehicul, mai există un motiv pentru care alegem un anumit model în detrimentul altuia: prestanța pe care ne-o conferă.

Pentru a avea o mașină care ia ochii tuturor, contrar aparențelor, nu trebuie să ai neapărat un buget exorbitant. Dacă preferi o marcă din segmentul premium, poți oricând să te îndrepți către achiziționarea unei mașini second hand.

Iar vestea bună este că piața de autoturisme din România este dominată de cele deja rulate, deci cu siguranță ai șansă să găsești varianta potrivită pentru tine: prestanță și clasă premium la un preț accesibil.

Fie că alegi să iei la pas parcurile auto, fie că alegi să navighezi online, vei găsi o mulțime de variante de mașini second hand care să pară cu adevărat scumpe.

La o singură căutare pe Internet vei găsi o mulțime de variante care să se încadreze și în bugetul tău, dar care să îți și placă cu adevărat. Platforma cautimasina.ro a fost creată special pentru a-ți aduce în aceeași căutare anunțurile cu vânzări de mașini noi sau second hand postate pe majoritatea site-urilor de profil. Dacă îți place o marcă sau un model, nu trebuie decât să completezi în plus niște criterii ca an, preț, combustibil și vei avea instant o mulțime de variante din care să alegi. Pentru fiecare model în parte, cu ajutorul algoritimilor speciali cautimasina.ro, poți vedea nu numai descrierea clasică a mașinii, dar poți afla și istoricul acesteia, poți compara prețuri, ai analize de kilometraj, depreciere, consum sau standarde de siguranță.

Cu un buget de 15.000 de euro ai putea să achiziționezi un BMW Seria 3 sau chiar X5 din 2016, mașini care sunt apreciate pentru motoarele lor puternice, pentru opțiuni, dar și pentru liniile de design care atrag toate privirile. Nu există să vedem un astfel de model pe stradă și să ne capteze atenția. Alese frecvent de oamenii de afaceri, cât și de managerii de succes care lucrează în multinaționale, aceste modele cu siguranță îți vor oferi ideea de lux pe care ți-o dorești.

Cu aproximativ 18.000 de euro ai șansa să găsești un Q5 sau un A6 din 2015 de la Audi, marcă care a impresionat dintotdeauna prin calitatea execuției, designul interior și exterior impecabile și performanțe tehnice deosebite.

Nu putea lipsi din lista noastră simbolul eleganței și al prosperității, un model de Mercedes-Benz Clasa E. Un astfel de autoturism fabricat în 2016 poți să îl achiziționezi cu un buget între 17.000-20.000 euro și cu siguranță vei fi admirat de către toți cei din jur.