Daca detineti sau administrati o unitate de alimentatie publica, fie ca este vorba despre un restaurant, o pizzerie, o cantina sau o cofetarie, este important sa investiti in echipamente HoReCa de calitate. Printre acestea se numara si o masina de spalat vase profesionala, o investitie care se va dovedi deosebit de utila in timp.

In momentul in care apelati la un furnizor profesionist, care are o experienta indelungata in domeniu si se bucura de recenziile pozitive ale clientilor cu care a colaborat in trecut, puteti avea garantia ca faceti alegerea potrivita. Achizitionarea unui astfel de dispozitiv are numeroase beneficii, precum imbunatatirea productivitatii in cadrul afacerii dumneavoastra, de unde rezulta si  cresterea profitului pe termen mediu si lung.

Tocmai din acest motiv, ar trebui sa nu riscati nimic si sa mergeti la sigur! Insa cum puteti fi sigur ca faceti alegerea potrivita? Apelati cu incredere la Fresco Expert, un furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992. Aici veti descoperi diferite modele din care sa alegeti cea mai potrivita masina de spalat vase profesionala, toate acestea fiind oferite de branduri renumite oriunde pe mapamond.

Achizitionarea unui model de masina de spalat vase profesionala de la Fresco va ofera garantia calitatii, a fiabilitatii, a rezistentei deosebite in timp, precum si siguranta ca veti avea parte de un consum relativ redus de energie electrica. In plus, veti descoperi numeroase promotii, care va ofera ocazia de a beneficia de reduceri de mii de lei pentru produse de calitate superioara, un aspect esential pentru orice afacere.

masina de spalat vase profesionala

Insa nu trebuie doar sa credeti toate promisiunile de pana aici. Chiar puteti vedea dovada acestor cuvinte in randurile ce urmeaza, unde veti descoperi una dintre cele mai performante masini de spalat pahare profesionale din gama Fresco, alaturi de principalele sale caracteristici si specificatii tehnice.

Masina de spalat pahare, 20 cosuri / h, cu control electromecanic si dozator de agent de clatire – pret: 3.836 RON (redus de la 4.445 RON)

Brand: EMAINOX / Destinatie utilizare: pahare / Tip constructie: undercounter / Alimentare: electrica / Tensiune de alimentare: 230 / Dimensiuni nete: 415x512x61 de centimetri / Greutate neta: 33 de kilograme / kW gaz: 3,24 / Productivitate: 20 de cosuri pe ora / Tip de control: electromecanic / Temperatura ciclu de spalare: 50°C / Temperatura ciclu de clatire: 82°C / Alimentare monofazica: 230V/1N/50Hz.

In pretul pentru aceasta masina de spalat vase profesionala sunt incluse taxa verde (60 de lei) si garantia Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb, manopera). Daca doriti, puteti opta pentru garantia Performance Care (Base Care + revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA – service level agreement 72 de ore) si Premium Care (Performance Care + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera + SLA 48 de ore). Acestea sunt disponibile contra cost, pentru 382 de lei, respectiv 686 de lei in plus.

Desi exemplul oferit in acest articol se refera la o masina de spalat vase profesionala destinata exclusiv paharelor, in oferta Fresco veti descoperi mai multe modele, a caror destinatie de utilizare variaza de la pahare, pahare-vesela sau doar vesela. Nu mai ramane decat sa explorati oferta de echipamente HoReCa si sa il alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine cu tipul afacerii dumneavoastra!