Actualitate

Marți, 17 octombrie 2023, la Depoul Dudești din București a avut loc „expoziția” de tramvaie

Mai multe tramvaie, inclusiv cele noi și cele de epocă, au participat la o prezentare tehnică la Depoul Dudești din București, în cadrul evenimentului „Zilele Feroviare” din data de 17 octombrie 2023. Acest eveniment dedicat industriei feroviare este un reper important pentru noile tendințe de dezvoltare în domeniul transportului public. La prezentare au participat reprezentanți ai autorităților române și europene din domeniul feroviar, experți, strategi și lideri din industrie.

În cadrul „Zilelor Feroviare”, au fost evidențiate cele mai bune soluții de mobilitate bazate pe tehnologii moderne din acest sector. De asemenea, a fost subliniat obiectivul principal pentru București, care constă în transformarea serviciului public în principală opțiune de mobilitate.

Directorul General al STB, Daniel Istrate, a declarat:

„Soluțiile tehnologice actuale, mai ales în zona tramvaielor, a căii de rulare, a sistemelor de alimentare cu energie electrică, reprezintă o variantă optimă pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Vrem să creștem numărul de utilizatori ai transportului public și să-i fidelizăm prin oferirea unui serviciu public de transport avantajos, modern, accesibil.

Împreună cu echipa mea continuăm investițiile pentru modernizarea flotei și depunem toate eforturile pentru creșterea calității serviciului public de transport”.

blank