M Ambulanță
Actualitate

M Ambulanță, cel mai nou și performant serviciu de ambulanță privată din București-Ilfov

Ai nevoie de asistență medicală de urgență, de tratamente, recoltări la domiciliu, transport sanitar pentru tine sau cineva drag? Poți suna la 021 9171 și o echipă medicală profesionistă va ajunge la tine în cel mai scurt timp, cu ambulanțe noi și dotate conform celor mai înalte standarde. Medicul coordonator  de la M Ambulanță vorbește despre serviciile oferite de aceasta și explică beneficiile pentru pacienți: “Nicio clipă nu ne permitem să uităm că tratăm oameni.

M Ambulanța, cea mai nouă ambulanță privată din București, este departamentul specializat al M Hospital, dedicat medicinei de urgență, tratamentului la domiciliu și transportului medicalizat/asistat al pacienților. Medicul Anamaria Droașcă, medicul coordonator al M Ambulanța (021/9171), explică ce presupune să apelezi, ca pacient, la serviciile unei ambulanțe private și care sunt beneficiile.24 de ore din 24, personal medical

pregătit să gestioneze orice situație

“Ambulanțele noastre sunt la dispoziția pacienților 24 de ore din 24 și dispun de aparatură de ultimă generație, ce facilitează intervenția de urgență, stabilizarea și transportul pacienților în deplină siguranță. Dispunem de o flotă formată din 16 ambulanțe, complet dotate și pregătite să intervină la solicitările pacienților. De asemenea, echipa medicală a M Ambulanță este formată din medici, asistenți medicali și ambulanțieri pregătiți să intervină și să facă față oricărei situații pe care o întâlnesc, chiar și dintre cele mai grave, cum ar fi: accidente vasculare cerebrale, comă, infarct miocardic acut, puseu hipertensiv etc. Mai mult, întregul personal al M Ambulanță se perfecționează constant, fiind, în permanență, la curent cu noile tehnici medicale. Iar în acest context pandemic, trebuie precizat că personalul nostru este vaccinat și respectă toate măsurile de prevenție a răspândirii COVID”, explică doctor Anamaria Droașcă, medicul coordonator al M Ambulanță

Tratamente și analize, în confortul propriei locuințe

“Știm cât este de important, într-o situație delicată din viață, când te confrunți cu probleme de sănătate, să ai parte de o echipă profesionistă și empatică. Nicio clipă nu ne permitem să uităm că tratăm oameni. După un consult de specialitate, medicul recomandă un anumit tratament pe care echipa noastră îl poate administra chiar la domiciliul pacientului. De asemenea, medicii noștri pot recomanda, la nevoie, în funcție de evaluarea pacientului, și anumite analize medicale, pe care tot echipa noastră le poate recolta și duce către laboratorul nostru. Uneori poate fi necesară și o electrocardiogramă de urgență, pe care o și putem interpreta. Specialiștii M Ambulanță pot, de asemenea, oferi, la domiciliu, îngrijirea plăgilor, a escarelor, montarea sau schimbare sondei vezicale, schimbarea pansamentelor etc.”, ne-a declarat medicul coordonator al M Ambulanță.

Transport medicalizat, intern și internațional, și asistență la evenimente publice și private

Situațiile în care oamenii au nevoie de ajutor sunt multe și diverse. Fie că ai nevoie de transport de la/către clinică/spital, de transport la dializă, analize, investigații, poți apela, cu încredere, la serviciile de transport asistat oferite de M Ambulanță.

„Poate fi foarte dificil, dacă nu imposibil, să transporți, cu mijloace proprii, o persoană aflată în suferință sau sub o anumită medicație, mai ales când aceasta nu se poate deplasa. De asemenea, ambulanța te poate aștepta să efectuezi tratamentul/investigația și te aduce înapoi acasă. M Ambulanță dispune de echipe medicale profesioniste, dar și de aparatura necesară, astfel încât pacientul să fie transportat în siguranță, oriunde în țară sau chiar în afara ei.

Au voie să fie însoțiți de aparținători, în ambulanță, doar minorii și adulții care dețin certificat de însoțitor (de exemplu pacienții cu AVC sau boli psihice etc.)

Un alt serviciu oferit de M Ambulanță presupune asistență medicală la evenimente publice sau private”, explică dr. Droașcă.