Politic, Stiri

Ludovic Orban, împotriva eutanasierii: “Nu avem dreptul să distrugem creaţia Domnului!”

Deputatul PNL Ludovic Orban se declara impotriva eutanasierii cainilor maidanezi, precizand ca a fost, de altfel, unul dintre cei care au dat vot negativ, marti, in Parlament.

“Nu fac un secret din faptul ca am votat impotriva legii cainilor fara stapan, pentru ca sunt categoric impotriva eutanasierii. Cred ca viata fiintelor simtitoare este data de la Dumnezeu si ca noi oamenii, fiinte rationale si cu credinta, nu avem dreptul sa distrugem creatia Domnului”, scrie Ludovic Orban pe Facebook.

orbanDeputatul sustine ca a fost surprins neplacut de numarul celor care au votat impotriva legii – 20. “Si asta in conditiile in care in sala erau prezenti cel putin 100 de deputati care au fost si in legislatura trecuta si au votat impotriva. Acesta este un exemplu despre ce insemna sa votezi la comanda politica, mediatica sau de alta natura si nu conform convingerilor tale”, a incheiat Orban.

Legea care prevede eutansierea cainilor fara stapan a fost adoptata marti de Camera Deputatilor, camera decizionala. 266 de deputati au votat “pentru”, 20 de deputati s-au abtinut si 23 de deputati au votat impotriva. (I.S)