Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban a criticat dur noul guvern învestit în Parlament, condus de Nicolae Ciucă.

Ludovic Orban a criticat dur noul guvern învestit în Parlament, condus de Nicolae Ciucă.

Ludovic Orban a spus că acest guvern este unul al trădării, realizat prin înșelăciune:

„Am considerat că este onorabil și demn să nu fim complici la această monstruasă coaliție. Am votat împotriva acestui guvern al trădării, realizat prin înșelăciune, un guvern în care două conduceri au luat decizia de a trăda alegătorii care le-au dat votul.

În campania electorală PSD cerea votul românilor luptând cu Iohannis și PNL, iar PNL le cerea votul spunându-le că o să-i scape de PSD. Atât conducerea PNL, cât și conducerea PSD și-au arătat disprețul față de oamenii cărora le-au cerut votul și au pus un guvern care seamănă cu o întovărășire făcută fără noimă împotriva oricărei logici politice și a oamenilor cărora le-au dat votul”.

Ludovic Orban a mai spus că în campania electorală PSD cerea votul românilor luptând cu Iohannis și PNL.

„Acest guvern va fi incapabil să facă reforme, nu va face altceva decât să distribuie resursele în mod subiectiv, discriminatoriu, pe bază de clientelism politic, pentru satisfacerea clientelei lacome atât a PSD, cât și a clientelei lacome care s-a format în jurul conducerii actuale a PNL. Vom face opoziție dură, rațională, cu soluții. Acest guverne ste o sfidare la adresa românilor cinstiți.

Ludovic Orban a mai spus că guvernul Nicolae Ciucă este incapabil să realizeze reforme Și să le fie rușine foștilor mei colegi care au votat readucerea PSD la putere”.

blank