Showbiz

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, surprinși în ipostaze fierbinți, chiar pe stradă!

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cuplul care a stârnit multe controverse în lumea mondenă, au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază tandră, pe stradă. Chiar dacă încearcă să păstreze discreția, cei doi nu au putut rezista farmecului lor și s-au sărutat în plină stradă.

Deși zvonurile despre relația lor există de mai bine de un an, Lidia și Horațiu au încercat să țină totul departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, primele imagini cu cei doi în timp ce se sărutau au ieșit la iveală, iar fanii lor au fost încântați de ceea ce au văzut.

Lidia Buble, care a avut o viață sentimentală tumultuoasă în trecut, pare să fi găsit în sfârșit dragostea adevărată alături de afaceristul Horațiu Nicolau. Cei doi au ieșit la un restaurant, profitând de vremea frumoasă din Capitală, iar Horațiu a fost mereu alături de iubita sa, răsfățând-o și fiind atent la fiecare detaliu.

Deși încearcă să păstreze discreția, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși de paparazzi într-o ipostază tandră, care demonstrează cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt. Chiar dacă nu vor să-și oficializeze relația, cei doi par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt și să fie fericiți împreună.

blank

blank