Deși nu le place să discute despre viața lor intimă, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere când, în toamna anului trecut, au anunțat că s-au căsătorit.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc discret de mai bine de șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare taină, în Bulgaria, la malul mării. Artista a mărturisit care a fost motivul pentru care au luat această decizie. 

Lavinia a dezvăluit, printre altele, și motivul pentru care au ales să se căsătorească în Bulgaria, la Balcic: “Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat

Citeste si...
Percheziții la evazioniști din domeniul deșeurilor reciclabile

 

“Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat” a declarat atunci Ștefan Bănică Jr., în cadrul unei emisiuni “Dincolo de aparenţe”.