Actualitate

La un pas de o mare drama: Un bebeluş a căzut în lacul Herăstrău, după ce bona a scăpat căruciorul în apă

Un bebeluş în vârstă de nouă luni a căzut în lacul Herăstrău din Capitală, după ce bona care avea grijă de el a scăpat căruciorul în apă.

115190_1

Femeia s-a oprit foarte aproape de lac si, ocupata cateva secunde cu altceva, nu a pus piedica la caruciorul in care il plimba pe bebelus. In aceste conditii, caruciorul a alunecat de pe alee spre spatiul verde si apoi a cazut in apa. Copilul a fost dus de urgenţă, în stare stabilă, la Spitalul “Grigore Alexandrescu”. Incidentul a avut loc luni la prânz, în zona unor restaurante din apropierea Ambasadei Chinei, copilul fiind scos din apă de un agent de pază. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că un echipaj SMURD l-a preluat pe copil şi l-a dus la Spitalul de Urgenţă “Grigore Alexandrescu”. Daniel Vasile a precizat că bebeluşul a aspirat o cantitate mică de apă, el fiind dus la spital în stare stabilă. Daca parintii copilului nu depun plangere, bona poate scapa fara nicio contraventie.