Promo

Kera Furniture – mobilă de calitate produsă la Constanța

Știm cu toții – nicăieri nu este mai bine ca acasă! Iar pentru a vă bucura din plin de căminul drag, alegerea unui mobilier de calitate este esențială. Kera Furniture îți vine în ajutor – chiar și în cele mai dificile situații!

Producător de mobilă din Constanța, Kera Furniture asigură servicii de cea mai bună calitate, care se bazează pe mobilier realizat la comandă, din materiale durabile și atent lucrate, care să corespundă nevoilor dvs. atât din punct de vedere practic, cât și estetic. Cu o experiență de 15 ani în sectorul mobilier, echipa se remarcă prin seriozitate, atenție la detalii și, nu în ultimul rând, dorința de a vă transpune mobila la care ați visat dintotdeauna în realitate!

 

Kera Furniture caută să bifeze elemente esențiale pentru a realiza mobilierul perfect: design practic și aspectuos, materiale de cea mai bună calitate, precizie și atenție în prelucrare. Toate acestea se contopesc într-un mod unitar, pentru ca dvs. să aveți acel spațiu unde să vă puteți relaxa, petrece, munci sau, pur și simplu, lenevi într-o zi de weekend. Dar să vorbim mai detaliat!

Design-ul mobilei spune multe despre proprietar. De la culorile tari, vesele la nuanțele pastelate, boeme, de la forme colțuroase la linii rotunde, blânde, de la minimalism modern la tradiționalism ferm – toate acestea ajung să transmită un mesaj și să vă caracterizeze. Acordăm atenție maximă chiar și celor mai mici detalii, pentru ca rezultatul final să contribuie la crearea universului intim, personal de acasă.

Legat de design, putem lăsa sau ocupa spațiul după dorințe și nevoi, însă categoric nu lăsăm loc pentru greșeli. Astfel, trebuie să punctăm și importanța preciziei în acest domeniu. În cazul unei piese de mobilier, mai puțin de un centimetru poate face diferența între o lucrare perfectă și una complet nepotrivită spațiului. Măsurătorile sunt respectate cu strictețe, astfel încât spațiul dorit să fie „ocupat” în cel mai frumos, dar precis mod.

Materialele sunt de calitate excelentă, rezistente și potrivite, după caz, oricărei necesități. Catalogul este divers, însă cele mai populare și, de ce nu, recomandate ar fi palul melaminat mat sau lucios, MDF înfoliat sau vopsit, clasicul lemn masiv sau sticla sablată sau colorată. Echipa lucrează cu atenție astfel încât să profite din plin de beneficiile fiecărui material în parte, iar rezultatul să fie o mobilă constanța rezistentă în timp.

În plus, pentru extra practicabilitate, venim cu idei și soluții privind sistemele metalice folosite: balamale, coloane, coșuri de colț sau jolly, coșuri de gunoi pe ușă sau în sertar, sertare simple sau cu sistem silențios, mecanisme de ridicare, pliere sau glisare uși. Desigur, lista poate continua, însă garantăm că vom găsi soluția perfectă astfel încât mobila Kera Furniture să fie într-adevăr durabilă din toate punctele de vedere.

Fiind producător de top din Constanța, oferim consiliere și soluții atât în mediul online, cât și la showroom-ul situat în zona centrală a orașului. Va fi necesară o singură vizită pentru a vă convinge atât de calitatea mobilierului atent lucrat, cât și de seriozitatea și profesionalismul echipei. În plus, puteți consulta cataloagele cu produse sau puteți verifica în realitate ideile de design și aranjamente diverse, care să vă inspire în amenajarea interioară a propriului apartament.

Iar pentru că știm cât de important este timpul dvs., oferim gratuit transportul și montarea mobilei pe raza municipiului Constanța. În plus, oferim garanție de 2 ani pentru orice mobilier achiziționat de la Kera Furniture, iar după încheierea perioadei de garanție, oferim încă 24 de luni de servicii de postgaranție, prin care echipa de specialiști va rezolva orice defecțiune apărută la piesele de mobilier, contra-cost.

 

Nu rămâne decât să vă invităm să ne contactați și să vă convingeți de seriozitatea echipei Kera Furniture! Apelați cu încredere la noi, pentru a vă bucura de un spațiu intim amenajat practic, cu gust, conform preferințelor dvs. și pentru a transforma o simplă locuință în cel mai de preț acasă.